Δερμιτζάκης στο Aquafeed24: «Καλά κάναμε και χάσαμε»!

0

Το κακό φεγγάρι που διανύει η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε σε δηλώσεις του στο Aquafeed24.com o Δήμος Δερμιτζάκης, ο οποίος τοποθετήθηκε για τη διαιτησία, την οποία ωστόσο δεν χρησιμοποιεί ως δικαιολογία για την ήττα από τον Πανιώνιο.

Ο περιφερειακός της ομάδας του Γιάννη Κατρουζανάκη πιστεύει στην αντίδραση του Απόλλωνα άμεσα, κάτι το οποίο θα επέλθει μέσω της προπόνησης.

Ο Δήμος Δερμιτζάκης μιλάει για την ήττα του Απόλλωνα από τον Πανιώνιο

«Επιθετικά δεν είχαμε εναλλακτικό πλάνο και για αυτό ήρθε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Αυτά όλα προέρχονται από την προπόνηση, δηλαδή αν δεν δουλέψουμε πάνω σε αυτά που δεν κάναμε καλά σήμερα, δεν μπορούμε να περιμένουμε να γίνουν στον αγώνα. Πρέπει να προσηλωθούμε όλοι οι παίκτες περισσότερο στην προπόνηση και αυτόματα αυτό θα βγει στο παιχνίδι. Καλό πρόσωπο, χωρίς προσπάθεια, μόνο με τύχη μπορεί να το καλύψεις. Κάποια στιγμή και η τύχη σε εγκαταλείπει.

Δεν έχουμε έλλειψη προπόνησης, όμως πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δίνουμε το 100% καθημερινά. Δεν ήμασταν καλοί σε κανέναν τομέα. Στην άμυνα δεν πήγαμε τόσο άσχημα, όμως κάποια γκολ δεν έπρεπε να τα φάμε, ειδικά στο λιγότερο».

Για το αν υπάρχει κούραση:

«Είναι λογικό να υπάρχουν και καλά και κακά αποτελέσματα. Να δείξουμε χαρακτήρα τώρα πρέπει, γιατί όπως και αν έχει είμαστε σε κακό φεγγάρι. Όλοι μας δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, οπότε πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μαζί, στις κακές ημέρες που έχει η ομάδα».

Για τη διαιτησία:

«Σε κάποιες φάσεις στα τελευταία λεπτά η διαιτησία ήταν κακή. Ήταν κατά μας, ενώ θα περίμενε κανείς το αντίθετο λόγω έδρας. Εγώ, σαν Δήμος, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να το πει ως δικαιολογία αυτό. Καλά κάναμε και χάσαμε. Για να είμαστε δίκαιοι, υπήρχαν σφυρίγματα υπέρ του Πανιωνίου, όμως δεν θέλω από εγωισμό να το βρω σαν την αιτία της ήττας μας. Και να κερδίζαμε, πάλι θα έλεγα ότι είχαμε κακή εικόνα».

Για το αν θα υπάρξει αντίδραση:

«Δεν είναι στον χαρακτήρα μου, ούτε των συμπαικτών μου, να καθίσουμε αδρανείς. Η ομάδα θα αντιδράσει. Για αυτό και από αύριο ξεκινάμε προπόνηση. Όχι από θέμα τιμωρίας, αλλά για να βελτιωθούμε».