Η απόφαση της Κατίνκα Χόσου να πορευτεί στην πιο κρίσιμη χρονιάς της τετραετίας χωρίς προπονητή έκανε αδιαμφισβήτητη αίσθηση στο κοινό της κολύμβησης, με την Iron Lady να αποφασίζει ότι θα κάνει προπόνηση μόνη της προκειμένου να σαρώσει τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Για τους επόμενους οκτώ μήνες η Ουγγαρέζα θα ζητά βοήθεια από συναθλητές για να της κρατάνε τους χρόνους στην προπόνηση, ωστόσο στο Ευρωπαϊκό 25άρας πισίνας της Γλασκόβης δεν θα είναι εντελώς μόνη!

Όπως αναφέρει ο ουγγρικός Τύπος, ο σύντροφος της, Μάτε Γκέλενσερ πήρε διαπίστευση ως μέλος της ουγγρικής ομάδας και θα βρίσκεται στη Γλασκόβη. Ο ίδιος δεν έχει κάποια προπονητική εμπειρία, ωστόσο είναι γιος του Άντρας Γκέλενσερ, ο οποίος είναι προπονητής στο Kope Swimming School στο Szentedre της Ουγγαρίας.

Όσον αφορά την Κατίνκα Χόσου, αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Άρπαντ Πετρόβ, καθώς θεωρεί ότι ο πρώην – πλέον – προπονητής της δεν είναι την ίδια επιθυμία για νίκη όσο εκείνη, οπότε δεν ήθελε στην Ολυμπιακή χρονιά να «κουβαλήσει» κανέναν στην πλάτη της για ακόμη μια φορά…

Η Χόσου έχει κερδίσει τρία ατομικά χρυσά και ένα ασημένιο στο Ρίο, ενώ το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο πήρε το χρυσό τόσο στα 200μ. όσο και στα 400μ. μικτή ατομική.

 

Facebook Comments