«Δεν μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία έναρξης εργασιών στο Ιωνικό»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

«Δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία που θα πρέπει να κλείσει το Ιωνικό Κολυμβητήριο για την αλλαγή των καλυμμάτων», ανέφερε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου Γιάννης Μανάρας, αναφορικά με την πρόταση του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» για παράταση λειτουργίας έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στις αθλητικές υποχρεώσεις των ναυταθλητικών σωματείων.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ τόνισε ότι ο χρόνος που χρειάζεται ο ανάδοχος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος για την εκτέλεση ενός τόσο μεγάλου έργου και δεν μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία, ενώ ζήτησε από  τα σωματεία να δείξουν την απαιτούμενη κατανόηση.

Η συνεχόμενη αδικία κατά του ιστορικού ΝΟ Χίου δεν έχει προηγούμενο!

«Τα σωματεία έχουν ενημερωθεί», ανέφερε ο κ. Μανάρας προσθέτοντας ότι αν απαιτηθεί  κάποιες μέρες στις αρχές Μαΐου να χρησιμοποιηθεί ο χώρος της πισίνας, αυτό  θα μπορεί να γίνει μετά από συνεννόηση.

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα των παραπάνω αποφάσεων είναι ένα και ξεκάθαρο: ΝΟ Χίου και ΠΕΚΕΒ μένουν χωρίς… έδρα στο φινάλε των πρωταθλημάτων τους, γεγονός που καθιστά την προετοιμασία και καλή απόδοση των δύο ομάδων στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, «Γολγοθά». Είναι γνωστό ότι τα δημόσια έργα δαπανούν περίσσιο χρόνο μέχρι την υλοποίηση και παράδοσή τους στο κοινό, ωστόσο μέχρι τότε ταλαιπωρούν πολύπλευρα την τοπική κοινωνία. Ας θυμηθούμε ότι την περίοδο του Σεπτεμβρίου 2021, ο ΝΟ Χίου προπονούταν… στην θάλασσα.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA