Την λίστα με τους 22 παίκτες που υπολογίζει για την προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Σπλιτ ανακοίνωσε την Τρίτη 12/07 ο Ίβιτσα Τούτσακ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας.

Αποσύρεται από την Εθνική Κροατίας ο Γιόσιπ Βρλιτς!

Όπως σας γνωστοποιήσαμε και χθες, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες του Total Waterpolo, ο έμπειρος φουναριστός – Γιόσιπ Βρλιτς δεν συμπεριλαμβανόταν στις κλήσεις για την προετοιμασία του Σπλιτ… Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Βρλιτς και Τούτσακ συνομίλησαν σχετικά με την απόφαση του 36χρονου παίκτη να αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα της χώρας του

Ωστόσο, νέες πληροφορίες ήρθαν στο Total Waterpolo χθες το βράδυ…

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, υπήρξε παρεξήγηση στην επικοινωνία του παίκτη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και ο Βρλιτς δεν αποσύρεται τελικά! Ο 36χρονος Βρλιτς θα είναι μεταξύ των «υποψηφίων» για την τελική 13άδα της Κροατίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ.

Ο Ίβιτσα Τούτσακ, σε δήλωση για την κροατική εφημερίδα Sportske Novosti, εξήγησε τι είχε συμβεί

«Ο Βρλιτς με πήρε τηλέφωνο μετά την ανακοίνωση της λίστας των παικτών. Είπε ότι ήθελε να παραμείνει μέλος της Εθνικής, ότι δεν είχαμε καταλάβει ο ένας τον άλλον καλά, τουλάχιστον… Δέχτηκα το αίτημά του. Θα παραλείψει τη βασική προετοιμασία στο Κράνι. Ο Βρλίτς θα ενταχθεί στην ομάδα στο Σίμπενικ πριν από τον αγώνα με την Ουγγαρία. Είναι αρκετά έμπειρος που δεν έχει πρόβλημα να χάσει την προπόνηση γιατί υπάρχουν παίκτες σαν αυτόν που χρειάζονται ξεκούραση περισσότερο από προπόνηση.

Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα νέα από την αρχική για όλους μας», είπε ο Ίβιτσα Τούτσακ κλείνοντας.

Facebook Comments