Δαλδογιάννης: «Αγαπώ την κολύμβηση για τις στιγμές υπέρβασης»!

by Aquafeed 24

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη, παραχώρησε ο πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων του  ΠΑΟΚ Αστέριος Δαλδογιάννης στο acpaok.

Πώς ξεκίνησε η φετινή σεζόν;
Η φετινή σεζόν ξεκίνησε δυναμικά από τα τέλη του Αυγούστου ως συνήθως. Έχω δουλέψει αρκετά μέχρι στιγμής, ευτυχώς χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αν και ακόμη πρέπει να δουλέψω σκληρά, ώστε να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο συνεχίζω και περιμένω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν, προκειμένου να τις αξιοποιήσω όσο καλύτερα μπορώ.

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια;
Την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθώ με άλλους δύο συναθλητές μου και με τον Βούλγαρο πρωταθλητή στη μαραθώνια κολύμβηση στο Sandanski της Βουλγαρίας όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί μία προετοιμασία με βάση το Open Water. Όσον αφορά τις αγωνιστικές μου δραστηριότητες στα τέλη Μαΐου αγωνίζομαι στο Leg 2 του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Open Water στο Γκραβελίν της Γαλλίας. Ο αγώνας αυτός είναι πολύ σημαντικός, διότι με μια καλή εμφάνιση μπορώ να κερδίσω το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του καλοκαιριού που θα διεξαχθεί στη Σκωτία.

Γιατί ένα νέο παιδί διαλέγει το άθλημα της κολύμβησης;
Η κολύμβηση για εμένα είναι η εξωτερίκευση της ελευθερίας, είναι ένας τρόπος ζωής διαφορετικός από τους υπολοίπους. Ειδικότερα, η μαραθώνια κολύμβηση είναι κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό, αφού βρίσκεσαι εκτός πισίνας, δεν υπάρχουν όρια, διαδρομές και τοίχοι να σε περιορίζουν, είσαι εσύ και το νερό. Εάν κάποιος αποφασίσει να ασχοληθεί με την κολύμβηση και συγκεκριμένα με την μαραθώνια κολύμβηση θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά κατά τη διάρκεια της πορείας του, είτε αυτό λέγεται προπόνηση είτε λέγεται αγώνας. Το κορμί και το μυαλό κατά τη διάρκεια της πολύωρης κολύμβησης καταπονείται αφάνταστα. Η κούραση ειναι πολύ μεγάλη. Τότε θα πρέπει ο κολυμβητής να ξεπεράσει ό,τι έχει εκείνη τη στιγμή μέσα του και να κολυμπήσει υπερβατικά. Γι’ αυτές τις στιγμές της υπέρβασης εγώ προσωπικά αγαπώ την κολύμβηση και γι αυτές παροτρύνω τον καθένα να ασχοληθεί με αυτό το όμορφο άθλημα.

Πηγή :  acpaok

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA