Χωρίς τον Δημήτρη Μάζη στα Πλέι Οφ ο Παναθηναϊκός – «Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά» (VID)

by Aquafeed 24

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον επίσημα στα Πλέι Οφ της Α1 κατηγορίας ανδρών, μέσω της διαδικασίας των Πλέι Ιν. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει την είσοδό του στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος και πλέον προετοιμάζεται για τα Πλέι Οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον κάτοχο του τίτλου, Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Μάζη κατάφεραν στην τελευταία τους ευκαιρία στα Πλέι Ιν, να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι κόντρα στον ΑΝΟΓ, για να πάρουν τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στα Πλέι Οφ, ως η 8η ομάδα και παρότι στην κανονική διάρκεια είχαν τερματίσει στην 7η θέση του G1 Ομίλου.

Υπάρχει αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό, όχι μόνον για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια και ο Δημήτρης Μάζης οδηγεί το «τριφύλλι» στην επόμενη ισχυρή ημέρα, με τον προπονητή των «πράσινων» να μιλάει στο #AQF4, αμέσως μετά την επικράτηση επί του ΑΝΟΓ, δίνοντας πρώτα απ’όλα συγχαρητήρια στους αθλητές του!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

Στη σειρά αγώνων με τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος τεχνικός δεν θα μπορέσει να καθοδηγήσει εν ώρα παιχνιδιών τους αθλητές του, καθώς στην αναμέτρηση των Πλέι Ιν με τον ΑΝΟΓ δέχθηκε κόκκινη κάρτα, η οποία είναι η δεύτερη μέσα στη σεζόν και όπως ορίζει το άρθρο 16.6.11: «Όταν τα προαναφερόμενα πρόσωπα συμπληρώσουν δύο κόκκινες κάρτες κατά τη διάρκεια της ίδιας αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή σε αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, επιφέρει αυτόματα σε αυτούς την ποινή τάξεως δύο αγωνιστικών ημερών, η οποία εκτίεται στους αμέσως επόμενους αγώνες. Σε περίπτωση συμπλήρωσης τριών κόκκινων καρτών κατά την ίδια αγωνιστική περίοδο, η ποινή είναι της τάξης των έξι αγωνιστικών ημερών, η οποία εκτίεται στους αμέσως επόμενους αγώνες. Εάν η πιο πάνω ποινή δεν εκτιθεί στο σύνολό της μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, το υπόλοιπο αυτής μεταφέρεται στην επόμενη αγωνιστική περίοδο».

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA