Όλα τακτοποιημένα δείχνουν στο Νησί της Χίου για την έναρξη του 19ου Φάιναλ Φορ, με τις ομάδες να έχουν εγκατασταθεί από την Πέμπτη στο ξενοδοχείο, ενώ με μια ώρα διαφορά η κάθε μια πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο «Ιωνικό» κολυμβητήριο οι Ολυμπιακός, ΑΝΟΓ, Βουλιαγμένη και τελευταίος ο Πανιώνιος.

Το πρωί της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν τους αγώνες, οι ομάδες έχουν προγραμματίσει προπόνηση για χαλάρωμα, ενώ όσον αφορά τον χώρο του κολυμβητηρίου έχουν γίνει διαρθρωτικές αλλαγές για τη βελτίωση των συνθηκών, όπως για παράδειγμα η αλλαγή των τερμάτων, η χρησιμοποίηση μεγάλου καλύμματος πίσω από τους βατήρες και όχι μόνο.

Το Aquafeed24 θα βρεθεί νωρίτερα από τα παιχνίδια στην πισίνα για να σας ενημερώσει για τις υπόλοιπες αλλαγές, ευελπιστώντας η διοργάνωση να έχει φροντίσει για τη χρήση Wifi προς όφελος των εκπροσώπων του Τύπου.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ολυμπιακός του Θοδωρή Βλάχου έχοντας δικαίωμα συμμετοχής μόλις δύο ξένων στο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αγωνιστούν ο Γιόσιπ Πάβιτς 100% και ο έτερος Κροάτης θα είναι ο Άντρο Μπούσλιε, σε έναν πιο αμυντικό προσανατολισμό. Αν ισχύσει αυτό, τότε ο Πάολο Ομπράντοβιτς θα δώσει «ρέστα» στον μεγάλο τελικό. Στο νησί βρίσκεται ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, καθώς και ο γνωστός οπαδός της ομάδας, Τάκης Τσουκαλάς.

Για τη Βουλιαγμένη δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ο Κώστας Λούδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ βοηθός του θα είναι ο Κώστας Κοκκινάκης.

Τα παιχνίδια των ημιτελικών απόψε θα μεταδοθούν από το WEB TV της ΕΡΤ στις 18:00 και στις 20:00 σε περιγραφή του Νίκου Γκομώλη.

Facebook Comments