Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο ΝΟ Χίου Astra Airlines στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στη Βουλιαγμένη στο «Ιωνικό» κολυμβητήριο.

Ο Μιχάλης Λαζαρίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κίριλ Ρουστάμοφ, καθώς ο 23χρονος περιφερειακός από το Ουζμπεκιστάν έχει παραμείνει στη χώρα του μετά την περίοδο των εορτών, προκειμένου να δώσει εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο.

Με τα 20 γκολ του έως τώρα στην Α1, ο Ρουστάμοφ έχει βοηθήσει τα μέγιστα τον ΝΟΧ, ο οποίος έως τώρα έχει 21 βαθμούς, ενώ ο παίκτης θα επιστρέψει στη Χίο λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Υδραϊκό.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα είναι η πρώτη επιστροφή του Κώστα Γκιουβέτση στην έδρα της πρώην ομάδας του, μετά την πολυσυζητημένη μεταγραφή του Παγκόσμιου πρωταθλητή με την Εθνική Νέων, από τη Χίο στον ΝΟΒ.

Παράλληλα, τη σημαντικότητα του αγώνα αποδεικνύει η αναχώρηση της αποστολής της ομάδας του Κώστα Λούδη από την Παρασκευή με προορισμό τη Χίο, προκειμένου οι παίκτες των Κυπελλούχων Ελλάδος να είναι ξεκούραστοι για το παιχνίδι του Σαββάτου.