Δεν γίνονται αυτά!

Η Χίος συνεχίζει να δημιουργεί επιφωνήματα θαυμασμού στον χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης, καθώς έβαλε νέα φωτιά στην Α1 ανδρών!

Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη κέρδισε τη 2η της βαθμολογίας Βουλιαγμένη με σκορ 10-9 στο «Ιωνικό» κολυμβητήριο και έπραξε τη μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος έως τώρα!

Τέτοιο φινάλε δεν έχει ξανασυμβεί!

Το τελευταίο ενάμιση λεπτό της αναμέτρησης ήταν εξωπραγματικό. Η Βουλιαγμένη του Κώστα Λούδη είχε επιστρέψει από την κόλαση του ξεκινήματος, όμως στις αρχές της τέταρτης περιόδου ο Παπούκας έγραψε το 7-6 για τη Χίο, με τον κορυφαίο, Ντούσαν Βάσιτς, να ισοφαρίζει άμεσα.

Εκεί, οι Χιώτες ξέφυγαν με δύο γκολ διαφορά, χάρη σε τέρματα των Καλογεράκου και Παπούκα εκ νέου, όμως ο επτάψυχος ΝΟΒ ισοφάρισε ξανά με Καπότση στο 1:08 πριν το τέλος και Βάσιτς στα 28 δευτερόλεπτα.

Το τέλος, ωστόσο, δεν ήταν αυτό, καθώς με παίκτη παραπάνω και ύστερα από τάιμ άουτ ο Νικόλας Καρακάσης είχε το πιο κρύο αίμα από όλους και ήταν αυτός που σκοράροντας έδωσε τη νίκη της σεζόν στον ΝΟ Χίου.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-9

Οκτάλεπτα: 2-0, 2-1, 2-5, 4-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης, Μπερτόλης, Τεσάνοβιτς, Μαρουλάς, Καρακάσης 3, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 1 Παπούκας 2, Σωτηράκης, Καλογεράκος 3, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Σωτηριάνος, Καζάζης 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 2, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ.

Διαιτητές: Μπιράκης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός