Χέρβο Κόλιανιν: «Στόχος η συμμετοχή μας στο Final 4»!

Από την πλευρά του ο πολύπειρος Ούγγρος περιφερειακός, Μάρτον Βάμος τόνισε ότι η νίκη είναι μονόδρομος!

by Γιώργος Χρήστου

Για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπρέσια (3/4, 21:00) για την 3η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του LEN Champions League μίλησαν στο olympiacossfp.gr, Χέρβο Κόλιανιν και Μάρτον Βάμος τονίζοντας ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδος χρειάζονται τους τρεις βαθμούς προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στο Final 4.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Χέρβο Κόλιανιν: «Όπως ξέρουμε, αύριο παίζουμε ένα πολύ σημαντικό ματς. Χρειαζόμαστε πολύ τους τρεις βαθμούς από αυτό το ματς και θέλουμε να επιβληθούμε. Αυτή η περίοδος του Champions League είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες, οι οποίες είναι όλες πολύ καλές. Πιστεύω, ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε. Μια νίκη θα μας έδινε ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες για τον στόχο μας, που είναι η συμμετοχή μας σε ένα ακόμα Final-4».

Μάρτον Βάμος: «Η Μπρέσια είναι μία εξαιρετική ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Εμείς χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη και το τρίποντο. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα της Μπρέσια. Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Final-4 και η νίκη, αύριο, είναι μονόδρομος για την ομάδα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA