Χατζηθεοδώρου – Χαραλαμπόπουλος: «Ήταν με διαφορά το καλύτερο μας παιχνίδι»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και Χάρη Χαραλαμπόπουλου, μετά την νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί της Montpelllier WP με 13-8, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Προκριματικού Ομίλου του LEN Euro Cup.

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου: 

«Ήταν με διαφορά το καλύτερο μας παιχνίδι. Μπορώ να πω πως ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι όσο είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Τα παιδιά από την αρχή μέχρι το τέλος έπαιξαν φανταστικά, δεν αντέδρασαν στις απίστευτες προκλήσεις των Γάλλων. Να σημειώσουμε πως η γαλλική ομάδα δεν είναι μία αμελητέα ποσότητα. Νομίζω πως το παιχνίδι κερδήθηκε στην φυσική κατάσταση, από την αρχή μέχρι το τέλος επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, ο οποίος ήταν πάρα πολύ γρήγορος. Πήραν ανάσες όλα τα παιδιά, για να μην πέσει ο ρυθμός καθόλου, και έτσι ήρθε η μεγάλη διαφορά υπέρ μας. Αύριο είναι το τελευταίο μας παιχνίδι κόντρα στην Σολάρις, για εμένα το ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις, τις οποίες να τις συνδυάζουμε με θετικά αποτελέσματα. Αφού πετύχαμε τον στόχο μας, τώρα κυνηγάμε παραπάνω προκλήσεις, και γιατί όχι να μην τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, ώστε να έχουμε μία καλύτερη κλήρωση την προσεχή Τετάρτη για τον δεύτερο γύρο». 

Χάρης Χαραλαμπόπουλος:

«Το παιχνίδι με την Μονπελιέ ήταν σίγουρα το καλύτερο μας μέχρι στιγμής. Σίγουρα έπαιξε τεράστιο ρόλο για εμάς, το γεγονός πως είχαμε ήδη προκριθεί, αφού σαν «άπειρη» από ευρωπαϊκά παιχνίδια ομάδα, η πίεση του αποτελέσματος μας είχε επηρεάσει, αυτό φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι. Γενικώς έχουμε πάει από την κόλαση στον παράδεισο σε αυτή την σειρά αγώνων, καθώς ηττηθήκαμε την πρώτη αγωνιστική από την θεωρητικά, και μόνο όπως αποδείχθηκε, πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, και μετά κάναμε μόνο νίκες. Τώρα μένει ένα παιχνίδι το οποίο σκοπεύουμε απλά να απολαύσουμε!». 

Πηγή: acpaok.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA