Χατζηκυριακάκης στο Aquafeed24: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»!

by Aquafeed 24

Άργησε να μπει στο κόλπο, αλλά το έκανε με στυλ ο Υδραϊκός, ο οποίος έφυγε με το διπλό από την έδρα του ΑΝΟΓ και πλέον μετρά δύο σερί νίκες στην Α1 ανδρών.

Η αξία του αντιπάλου, δίνει περισσότερο αίγλη στην επικράτηση των παικτών του Δημήτρη Κραβαρίτη, με τον Μάριο Χατζηκυριακάκη να μιλάει στο Aquafeed24, εξηγώντας ότι ο ΑΝΟΓ έχει στο ρόστερ του ότι καλύτερο υπάρχει σε δυναμικό στην αγορά κάτω των 20 ετών, ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι η ομάδα του έχει αδικήσει τον εαυτό της τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Ο Μάριος Χατζηκυριακάκης στο Aquafeed24.com

«Κάναμε μια νίκη απέναντι στην χάλκινη ομάδα της Ελλάδας. Αυτό βέβαια σημαίνει πολλά αλλά και τίποτα.

Σημαίνει πολλά γιατί κερδίσαμε μια παρά πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει σαν στόχο σε 3-4 χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα έχοντας αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά κάτω των 20 ετών και ένα δίδυμο προπονητών που έχει αφήσει το στίγμα του στην παγκόσμια υδατοσφαίριση. Βέβαια όπως προείπα δεν σημαίνει και τίποτα πάρα μόνο οι 3 βαθμοί της νίκης γιατί η ομάδα μου εξακολουθεί να ψάχνει τα πατήματα της παιχνίδι με παιχνίδι και ακόμα και μετά τη σημερινή νίκη είμαστε αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία.

Το θετικό από τη σημερινή μας εμφάνιση είναι ότι δείξαμε καλά στοιχεία αλλά περισσότερο ότι ήμασταν ομάδα καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και όταν παίζει ο ένας για τον άλλον μπορούμε να παίξουμε παρά πολύ καλά.

Η συνέχεια είναι αρκετά δύσκολη γιατί βλέπουμε κάθε αγωνιστική ότι κάποια από τις υπόλοιπες ομάδες πλην του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης κάνει την έκπληξη της αγωνιστικής.

Ευελπιστώ να μας βοηθήσει ψυχολογικά και αγωνιστικά η σημερινή εμφάνιση και να συνεχίσουμε σε δυο εβδομάδες από κει που τελειώσαμε γιατί τις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές πραγματικά έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA