Χανιά – Πανιώνιος 11-5

Την παραμονή του στην Α1 κατηγορία κέρδισε ο ΝΟ Χανιων, ο οποίος νίκησε για τρίτη φορά τον Πανιώνιο εντός έδρας με σκορ 11-5.

Οι παίκτες του Ηλία Μαχαίρα απέδειξαν για τρίτο παιχνίδι την ανωτερότητά τους και κέρδισαν την παραμονή στην Α1.

Αντίθετα ο Πανιώνιος του Κώστα Δήμου επιστρέφει στην Α2 μετά από δύο χρόνια παρότι πάλεψε πολύ κάθε παιχνίδι στα play-out.

Οι Χανιώτες με όπλο το φανατικό κοινό τους πήραν προβάδισμα εξ αρχής, με τον Πανιώνιο να αντιστέκεται έως το ημίχρονο, ωστόσο μετά οι παίκτες του Μαχαίρα πήραν εξ ολοκλήρου τον έλεγχο και δεν δέχθηκαν ούτε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον «Ιστορικό» να πέφτει στην Α2 κάνοντας στα Χανιά την Κυριακή το χειρότερό του παιχνίδι στη σειρά.

Αμέσως μετά τη λήξη οι Χανιώτες κουζουλάθηκαν, πέταξαν στο νερό τον προπονητή τους και πανηγύρισαν έξαλλα την παραμονή στην Α1.

Από τον αγώνα αποβλήθηκε στο τέταρτο οκτάλεπτο με αντικατάσταση ο Μιχάλης Βέκκος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 11-5

Οκτάλεπτα: 4-2, 3-3, 1-0, 3-0.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Νάστραν, Αγιωργούσης 1, Φλώρος 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 3, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης 1, Πολογεώργης, Αβέρκα 4, Παπαμανωλιουδάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου):Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης 2, Καλαϊντζής, Φαναριώτογλου 1, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Facebook Comments