Με μεγάλη συμμετοχή και σπουδαίες επιδόσεις πραγματοποιήθηκε το τριήμερο (25-27 Μαΐου) στο ΟΑΚΑ το 4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Βετεράνων (MASTERS).

Nέος πρωταθλητής Ελλάδας για το 2018 μετά το πέρας των αγώνων o Παναθηναϊκός. Οι προβλέψεις δεν διαψεύστηκαν, με το «τριφύλλι» να κατεβάζει μια ποιοτική, αλλά και μεγάλη σε ποσότητα ομάδα, η οποία ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Συμμετείχαν συνολικά 362 κολυμβητές/τριες από 80 σωματεία, μεταξύ των οποίων 44 αλλοδαποί, αριθμός-ρεκόρ για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο Δημήτρης Δαμασιώτης, μετά την ολοκλήρωση και της τρίτης αγωνιστικής ημέρας, σημείωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

“Ήταν ένα πρωτάθλημα αντάξιο των προσδοκιών. Παρότι ήταν το τριήμερο και θα μπορούσαν τα παιδιά να λείπουν, εντούτοις είχαμε τεράστια συμμετοχή, από 25 έως 109 ετών. Οι κολυμβητές έδωσαν βροντερό “παρών” και είχαμε ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία, συγκεκριμένα 362 κολυμβητές έλαβαν μέρος. Η διοργάνωση ήταν άψογη και βοήθησαν όλοι οι αρμόδιοι σε αυτό. Ευχαριστούμε πολύ την ΚΟΕ που συμπαραστέκεται στην προσπάθεια αυτή και τους εθελοντές που προσέφεραν την σπουδαία βοήθειά τους για να δημιουργηθεί αυτή η εξαιρετική ατμόσφαιρα”.

Στη συνέχεια, προσέθεσε: “Είδαμε πολύ καλές επιδόσεις και όρια για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες. Παρόλο που οι αγώνες αυτοί συνήθως διαρκούν περισσότερο, αφού πρόκειται για μεγαλύτερες ηλικίες, εντούτοις αυτή τη φορά υπήρχε γρήγορη ροή κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη διεξαγωγή τους. Ευχαριστούμε επίσης πολύ όλους τους συνεργάτες και την ομάδα του Ωκεανού, που υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας και την περιφερειακή επιτροπή, προσέφεραν ένα πολύ ωραίο τουρνουά. Επίσης, ευχαριστούμε και τους ίδιους τους αθλητές που συμμετείχαν και έδωσαν τη δική τους αίγλη στο πρωτάθλημα”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι συμμετοχές ΕΔΩ

 

Facebook Comments