Την τρίτη της νίκη στο τουρνουά Challenge Cup, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της στην Ελλάδα, πέτυχε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης της Κίνας που επικράτησε με 13-9 του Π. Φαλήρου στο τέταρτο παιχνίδι της διοργάνωσης, το βράδυ της Τρίτης (14/11) στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου, με τον Ρουί Τσεν να σκοράρει τρία τέρματα και να είναι ο κορυφαίος σκόρερ του αγώνα.

Οι Κινέζοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-2 στο τέλος της πρώτης περιόδου, κατάφεραν με ένα σερί 5-0 στο δεύτερο οκτάλεπτο να πάρουν διαφορά “ασφαλείας” την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 19.00 στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Στο αποψινό παιχνίδι επανήλθε για το Π.Φάληρο ο Κώστας Τσαλκάνης και ο αμυντικός, Αθανασίου.

Π. ΦΑΛΗΡΟ- ΚΙΝΑ 9-13

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-5, 4-3, 2-3

ΚΙΝΑ (Π. Πόρομπιτς): Τσενγκίε Ζου, Τσενχάο Τσου 1, Σιάοζι Τσου, Γιμίν Τσεν 2, Ζέκα Ξι 1, Σι Σα 1, Ζονγκιάν Τσεν 1, Γκελίν Ζου 1, Σιάο Λιου 1, Ρουί Τσεν 3, Ρονγκούν Λίε, Φάντα Κιν 1, Ζιβεϊ Λιανγκ, Κοκκινάκης 1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Ν. Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος, Κάκαρης, Αθανασίου. Τσαχιλίδης 1, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι. 2, Κατσαγούνος, Λιαπάκης 2, Παζαΐτης 1.