Ελληνικός ΘΡΙΑΜΒΟΣ στην Μανίσα της Τουρκίας, τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη είναι Χάλκινες Πρωταθλήτριες Ευρώπης, επικρατώντας στον μικρό τελικό της διοργάνωσης 7-6 της Ιταλίας!

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ 7-6

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-1, 2-2, 2-1

Με τις δυο ομάδες να είναι πολύ κοντά σε δυναμική και το ντέρμπι για το Χάλκινο να κρίνεται στις λεπτομέρειες, η Εθνική μας έδειχνε πως μπορεί και έχει τις λύσεις να αναπτύξει ένα καλό προβάδισμα, ωστόσο το ημίχρονο διαμορφώθηκε στο 3-3 με γκολ των Παπαδοπούλου, Καραμπέτσου και Κοβάτσεβιτς. Εν συνέχεια, η καλή αμυντική του ελληνικού συνόλου δεν άφησε ιδιαίτερα περιθώρια στις Ιταλίδες με το τρίτο μέρος να ολοκληρώνεται στο 5-5, όμως στο φινάλε της αναμετρήσεις οι διεθνείς μας ξέφυγαν σε κομβικό σημείο σε 6-5 και 7-5 αντίστοιχα με «χρυσά» τέρματα των Δρακωτού και Κοβάτσεβιτς (03:09) με την Ιταλία απλά να μειώνει σε 7-6 και τις τελευταίες άμυνες να αποδεικνύονται καθοριστικές. Εκπληκτική και η Ευτυχία Κωνσταντοπούλου κάτω από τα δοκάρια!

Το τρίτο μετάλλιο σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις για την ελληνική υδατοσφαίριση είναι γεγονός, ένα ακόμη επιτυχημένο καλοκαίρι αναμένεται να περάσει στην ιστορία… Μπράβο στα

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη):Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 2, Φουράκη, Δρακωτού 2, Πιοβάν, Κανελλοπούλου, Μπέτα, Παπαδοπούλου 1 Γαλανοπούλου 1, Κύρκου, Καραμπέτσου 1, Τσιάρα.

ΙΤΑΛΙΑ: Σεζένα, Μπιάνκο 3, Κασάρα 1, Πασκουαλίν, Μοσέτι, Λομπάρντο, Ολίβα, Μπακέλε 1, Σγκρο, Γκράσο 1, Καπέλο, Πολιντόρι, Ποζάνι.

Διαιτητές: Βιρίγιεβιτς (Σερβία), Βαν Ντούινεν (Ολλανδία)