ΝΕ Πατρών, ΑΝΟ Γλυφάδας και Τρίτων Αμαρουσίου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν για τα εναπομείναντα παιχνίδια της Γ’ φάσης της Α1 γυναικών τον ενισχυμένο Νηρέα Χαλανδρίου.

Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη επαναφέρει στην ενεργό δράση τη σπουδαία Ισπανίδα παίκτρια, Μπλάνκα Χιλ, η οποία έχει θητεύσει στον Ολυμπιακό πριν από μερικά χρόνια.

Η Ισπανίδα σταμάτησε το πόλο λόγω εγκυμοσύνης και η επιστροφή της στην πισίνα έγινε θέμα σε γνωστή ιταλική ιστοσελίδα, της οποίας, ωστόσο, οι πληροφορίες κρίνονται ολίγον… λανθασμένες.

Συγκεκριμένα, το waterpoloitaly αναφέρει ότι η Μπλάνκα Χιλ θα παίξει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Νηρέα… Λαμίας (και όχι του Νηρέα Χαλανδρίου), ενώ λίγο πιο κάτω γίνεται λόγος ότι ο λάθος Νηρέας, αυτός της Λαμίας, έχει έδρα… το νησί της Ρόδου!

Δεν υπάρχει κάποια προφανής εξήγηση για την εν λόγω σύγχυση στο μυαλό του Ιταλού αρθρογράφου, για να είμαστε ειλικρινείς, πάντως για να μην μπερδεύεστε εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Νηρέας που θα αγωνιστεί για τρεις αγώνες η 34χρονη Ισπανίδα είναι 100% αυτός του Χαλανδρίου.

Η Μπλάνκα Χιλ θα βρεθεί στη χώρα μας από τις 9 έως τις 18 Φεβρουαρίου, καθώς έπειτα οφείλει να επιστρέψει στη Μαγιόρκα λόγω εργασίας.