Παιχνίδι με μεγάλη ένταση, δυνατό πρες και σκληρά μαρκαρίσματα ήταν αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Γλυφάδα, για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς που θα κρίνει την 3η θέση του φετινού πρωταθλήματος.

Εν τέλει, ο ΑΝΟΓ με το γκολ του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, 1:53 πριν τη λήξη του αγώνα, πήρε το μεγάλο διπλό στη Θεσσαλονίκη με σκορ 3-2 και έφερε τη σειρά στο 1-1, με την κατάταξη των δύο ομάδων να κρίνεται στο «Α. Δημητρόπουλος».

Απόλυτοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι δύο τερματοφύλακες, Φίλιππος Καραμπέτσος και Θωμάς Γαβαλάς, αμφότεροι πραγματοποιώντας εξαιρετικές και ταυτόχρονα κρίσιμες αποκρούσεις.

Το τελικό σκορ φανερώνει σε μεγάλο βαθμό τη συγκέντρωση των παικτών, τόσο του Πάνου Βέργου, όσο και του Δημήτρη Μάζη, με τον ΑΝΟΓ να λύνει τον γόρδιο δεσμό του αγώνα σε παίκτη παραπάνω από το προαναφερθέν τέρμα του Παπαναστασίου.

Το δέλεαρ της 3ης θέσης και της ευρωπαϊκής εξόδου είναι μεγάλο, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν αρκετές συγκινήσεις και δυνατά παιχνίδια στο φίλαθλο κοινό, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνουν και στον τρίτο αγώνα της σειράς στη Γλυφάδα.

Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να μην σημειωθεί ότι αμφότερες έχουν παρουσιάσει ένα ελκυστικό αγωνιστικό πρόσωπο στα play off της Α1 ανδρών, ενδεχομένως πολύ καλύτερο από τις αρχικές προβλέψεις που υπήρχαν.

Οκτάλεπτα: 0-0, 1-1, 1-0, 0-2

ΑΝΟΓ: Παπαναστασίου 2, Σκουμπάκης 1.

ΠΑΟΚ: Σάριτς 1, Σαρησάββας 1.