Ο Βολτυράκης μίλησε για την πρεμιέρα με Παναθηναϊκό

by Aquafeed 24

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε την φετινή του προσπάθεια στην Α2 πόλο με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί για επιστροφή στην Α1. Η ήττα με 17-4 στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, δεν ανησύχησε τον προπονητή του ΟΦΗ Μάκη Βολτυράκη, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει φέτος ένα νεανικό σύνολο και δεν έχει κάνει προετοιμασία.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε ότι «Για μένα πήγαμε καλά. Άσχετα αν το σκορ είναι αυτό. Ζήτησα από τα παιδιά, αν μπορέσουμε να είμαστε για δυο 8λεπτά ανταγωνιστικοί και το καταφέραμε. Από εκεί και πέρα το σκορ δεν μου λέει τίποτα. Ο Παναθηναϊκός, είναι πολύ καλύτερος».

Ο Μάκης Βολτυράκης για το φετινό στόχο του ΟΦΗ στην Α2, υπογράμμισε πως «Ο στόχος μας είναι να μείνουμε στην Α2 και τα μικρά παιδιά και οι μικρές ηλικίες να δυναμώσουν και να φτάσουν σε τελικές φάσεις».

Ειδικότερα, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε ότι «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ενισχυμένος και δυνατός. Πηγαίνει για να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει ξανά στην Α1. Εμείς ήταν η πρώτη μας ουσιαστικά προπόνηση. Το εννοώ αυτό. Πρώτη φορά που μαζευτήκαμε και πάλι είχαμε δυο απουσίες. Για μας ο χρόνος θα είναι θετικός. Κάθε μέρα που περνάει. Πρέπει να κάνουμε πολύ προπόνηση. Έχουν έρθει νέα παιδιά και πρέπει να ενσωματωθούν. Οι μισοί είναι στα Χανιά και ο άλλοι μισοί εδώ στο Ηράκλειο. Αυτό είναι πρόβλημα. Δεν μπορούμε να παίξουμε και ένα φιλικό. Είμαι αισιόδοξος όμως. Στο μέλλον πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά».

Επόμενος αντίπαλος του ΟΦΗ, θα είναι και πάλι εντός έδρας τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης, την Κυριακή (16/12, 3μμ) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Πηγή: ofierasitechnis.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA