Ο ΑΝΟΓ για πρώτη φορά σε Final 4 στα πέναλτι!

by Aquafeed 24

Μια ιστορική πρόκριση πανηγυρίζει από σήμερα ο ΑΝΟΓ καθώς η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα Πέρασε από την έδρα του Ρεθύμνου στην διαδικασία των πέναλτι και με συνολικό σκορ 13-12!

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη και της Γλυφάδας το σκορ ήταν 10-10.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που η ομάδα της Γλυφάδας προκρίνεται σε φάινάλ-φόρ κυπέλλου Ελλάδος γυναικών αντίθετα Το Ρέθυμνο είχε πάρει μέρος στην πρώτη έκδοση του θεσμού.

Ο αγώνας ήταν από την αρχή αμφίρροπος με τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα (2-2), ενώ ένα σερί της φιλοξενούμενης ομάδας της έδωσε το προβάδισμα στο ημίχρονο (4-5) από 2-5. Στην τρίτη περίοδο, ο ΝΟ Ρεθύμνου μπήκε καλύτερα και έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία (8-8), ενώ στο τελευταίο οκτάλεπτο καμία από τις δύο ομάδες δεν πήρε τη διαφορά υπέρ της. Το γκολ από την Ηρώ Καριπίδου, 2:46 πριν τη λήξη του αγώνα, έγραψε το 10-10 και ο αγώνας οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, το σύνολο του Ορέστη Σαλάχα και της Τόνιας Μωραΐτη ήταν καλύτερο και με το εύστοχο χτύπημα της Κοντονή, πανηγύρισε τη νίκη με 13-12.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 12-13 (10-10 κ.δ.)

Τα οκτάλεπτα: 2-2 , 2-3 , 4-3 , 2-2 (πέναλτι: 2-3)

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλιαρού, Καριπίδου Μ. 1, Φαρμάκη Ε. 3, Φαρμάκη Μ. 1, Σολανάκη, Καριπίδου Η. 3, Κολτσίδα 2, Στρατηδάκη, Γαβαλά 2, Συριανόγλου, Κυριακάκη

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Κόλλια, Κοντονή 3, Μαμόγλου, Ακριτίδου, Λούδη 1, Κολιτσοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Καλαργυρού 1, Κοντογιάννη 4, Φραγκιουδάκη 2, Αντωνιάδη 1, Καρύτσα

Διαιτητές: Μοίραλης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA