Ένα άκρως οικογενειακό Beach Water Polo διοργανώθηκε στις 8-9 Ιουλίου στη Χίο, καθώς η Μαρία Τσουρή κατάφερε να ενώσει την υδατοσφαίριση του Νησιού της Μαστίχας, κάτω από το Veggera.

100 Χιώτες Beachpolistas συγκεντρώθηκαν το Σαββατοκύριακο στον Μεγάλο Λιμνιώνα και απόλαυσαν το πιο διασκεδαστικό ομαδικό σπορ του καλοκαιριού που φέρει την υπογραφή του επίσημου Beach Water Polo Tour.

Η Χίος ήταν η δεύτερη φετινή στάση, μετά την Πάφο, ενώ το βαρύτιμο τρόπαιο σήκωσαν στον ουρανό τα καλοκαιρινά… Παλτά, τα οποία νίκησαν με δυσκολία στον τελικό τους εξαιρετικά έμπειρους 1990, σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση που δίνει αίσθηση… ρεβάνς για το επόμενο καλοκαίρι.

Το τουρνουά απέκτησε διεθνή ταυτότητα, καθώς συμμετείχαν 3 ομάδες από την Αυστραλία και συγκεκριμένα τη Μελβούρνη.

 

Η πρωταθλήτρια ομάδα Παλτά αποτελούνταν από τους: 

Σαράντο Καραβά, Στέλιος Μιμίδη, Μιχάλης Μιμίδη, Κωνσταντίνος Κώστα, Νίκος Ντούλο, Στέλιος Φερελή.

Οι δευτεραθλητές 1990 είχαν στο ρόστερ τους: 

Άγγελο Μελέκο, Γιώργος Καρακόζη, Δημήτρη Φιλιπάκη, Αντώνη Παππά, Μάκη Μικέδη, Αντώνη Μισετζή, Σίμο Παπαλεωνίδα, Γιάννη Τέτερη.

Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία και οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2018, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι δύο από τους σημαντικότερους Ευρωπαίους μπασκεμπολίστες, ο Μάρκο Κέσελι και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, έπαιξαν Beach Water Polo για πρώτη φορά στη ζωή τους, κάνοντας μεγάλες εμφανίσεις.

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Γιώργος Ντόσκας, ο οποίος αποσύρθηκε φέτος από την ενεργό δράση, όμως έπαιξε έναν αγώνα για να ενισχύσει την προσπάθεια της Μαρίας Τσουρή, καθώς και ο Γιώργος Φουντούλης.

Το ΕΠΙΣΗΜΟ Beach Water Polo Tour δίνει ραντεβού με όλους σας στη Λεμεσό από 4-6 Αυγούστου! Σας περιμένουμε!