Έρχεται το μεγαλύτερο #beachwaterpolo στο #AKANTHUS

by Aquafeed 24

Για ακόμη μια σεζόν και μάλιστα την 9η διαδοχική το επίσημο Beach Waterpolo επιστρέφει στη μαγευτική παραλία του #Akanthus από 24 έως 26 Αυγούστου για το μεγαλύτερο τουρνουά των τελευταίων ετών!

Ο πήχης έχει ανέβει ιδιαίτερα μετά το περυσινό καλοκαίρι όπου η διοργάνωση είδε 32 ομάδες να έρχονται στο #Akanthus και να σπάνε κάθε ρεκόρ συμμετοχής στην ιστορία του ελληνικού #Beachwaterpolo.

Ήδη πολλές ομάδες έχουν ολοκληρώσει την απαιτούμενη ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του beachwaterpolo.gr

Ως εκ τούτου οι διοργανωτές καλούν όλους τους #beachpolistas που θέλουν να παίξουν στο δημοφιλέστερο ελληνικό τουρνουά υδατοσφαίρισης να ολοκληρώσουν άμεσα την εγγραφή τους, ώστε στη συνέχεια να διασφαλιστεί η συμμετοχή τους στο Beach Waterpolo – Akanthus Edition 2018!

Φέτος, πιο δυνατή από ποτέ, η επίσημη διοργάνωση του ελληνικού #Beachwaterpolo Tour μετά τη Χιλή το Φεβρουάριο, την Πάφο και τη Χίο τον Ιούλιο και πιο πρόσφατα τη Λεμεσό είναι έτοιμη για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους φανατικούς λάτρεις του #Beachwaterpolo, ενώ ήδη υπάρχουν συμμετοχές από ευρωπαϊκές ομάδες και μια ομάδα από τη Λατινική Αμερική!

Σημείωση: Οι ομάδες ή τα μεμονωμένα άτομα που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους έως τις 16/8, καλούνται να το κάνουν άμεσα, διότι διαφορετικά δεν διασφαλίζεται η συμμετοχή τους και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθεί άμεσα, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι τα μεγαλύτερα αστέρια της ελληνικής υδατοσφαίρισης θα βρίσκονται εκεί για να μοιράσουν όμορφα γκολ και στιγμές με τους νεαρούς #beachpolistas

Για περισσότερες πληροφορίες

Για ΑΜΕΣΗ εγγραφή

https://www.beachwaterpolo.gr/tour/athens/

Δείτε τι έγινε το καλοκαίρι του 2017

#Beachpolistas: Γράψαμε ιστορία στο #Akanthus!

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA