ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ BEACH WATER POLO TOUR 2017! Άνοιξαν οι εγγραφές!

Beach Water Polo Tour

1

Είναι γεγονός!

Το Beach Water Polo Tour ανοίγει επίσημα τις εγγραφές για όλα τα τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν το φετινό καλοκαίρι.

Για πρώτη φορά στην οκτάχρονη ιστορία της διοργάνωσης, οι εγγραφές (registrations) θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Beach Water Polo Tour (www.beachwaterpolo.gr).

Μπορείς κι εσύ εύκολα να γίνεις μέλος της οικογένειας του Beach Water Polo και να πάρεις τον τίτλο του #beachpolistas. Αρκεί να μπεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ιστοσελίδας μας και να κάνεις την εγγραφή της ομάδας σου.

Ύστερα από την περυσινή επιτυχία, το Beach Water Polo Tour έρχεται πιο δυνατό και οργανωμένο από ποτέ, με την άμεση συμπαράσταση των μεγαλύτερων αστέρων της ελληνικής υδατοσφαίρισης και των χιλιάδων #beachpolistas που αυξάνονται χρόνο με το χρόνο.

Για τα δύο τουρνουά που θα διεξαχθούν στην Κύπρο, σε Πάφο και Λεμεσό, έχει ήδη δημιουργηθεί η National Greek Water Polo Team (Poseidon 4), ενώ δύο All Star Beach Water Polo Teams θα συμμετάσχουν στο μεγάλο τουρνουά του AKANΘUS.

  • Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για το AKANΘUS να το κάνουν ΑΜΕΣΑ, διότι ήδη έχουν αρχίσει οι εγγραφές και σύντομα θα τελειώσουν οι διαθέσιμες θέσεις.
  • Όσοι ενδιαφέρονται για τα τουρνουά σε Πάφο, Χίο και Λεμεσό, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές, μέσω e-mail ([email protected]) για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαμονή, τη συμμετοχή και τη μεταφορά.
  • Καμία συμμετοχή που δεν θα έχει δηλωθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του BWPT (www.beachwaterpolo.gr) δεν θα θεωρείται έγκυρη.

Η National Beach Water Polo Team που θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Πάφου:

Μάριος Χατζηκυριακάκης, Άγγελος Φώσκολος, Χρήστος Κουτσιαλής, Μιχάλης Βέκκος, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, Σπύρος Κονταξής, Χρήστος Κωνσταντουδάκης.

Η National Beach Water Polo Team που θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Λεμεσού:

Άγγελος Βλαχόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μάριος Χατζηκυριακάκης, Ορέστης Σαλάχας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος.

Το Οfficial program του φετινού Beach Water Polo Tour

Πάφος, 30-2 Ιουλίου

Καστέλλα, 2 Ιουλίου (One day event)

Χίος, 8-9 Ιουλίου

Λεμεσός, 4-6 Αυγούστου

AKANθUS, 1-3 Σεπτεμβρίου

See More: https://www.facebook.com/bwaterpolo

See More: https://www.instagram.com/beachpolistas/