Τρία χρόνια ήταν πολλά για τη Φερεντσβάρος μακριά από την κορυφή, με την ομάδα του Ζολτ Βάργκα να επιστρέφει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Ουγγαρίας, πετυχαίνοντας το 2-0 στη σειρά με την Όρβοσι και μάλιστα εντυπωσιακά.

Η Φερεντσβάρος πήρε και το δεύτερο παιχνίδι με σκορ 7-15 κόντρα στην OSC και τα χαμόγελα επέστρεψαν στα μέλη της ομάδας, ενώ είναι δεδομένο ότι αυτός ο τίτλος αφιερώνεται στον προπονητή του συλλόγου, Ζολτ Βάργκα, ο οποίος επέστρεψε μόλις σήμερα στον πάγκο, ύστερα από την εγχείρηση που είχε υποβληθεί στην καρδιά. Παράλληλα, είναι μια επιτυχία που αφιερώνεται και στον αρχηγό της ομάδας, τον μεγάλο Ντένες Βάργκα, ο οποίος πέρασε μεγάλη περιπέτεια φέτος με την υγεία του και ανάγκαστηκε να χάσει πολύ έδαφος για να ιαθεί. Φέτος, η Φερεντσβάρος πέτυχε το νταμπλ στην Ουγγαρία, καθώς είχε κατακτήσει και το Κύπελλο.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Φέκετε, ενώ ο Μάρτον Βάμος που θα φορά το σκουφάκι του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν, εκτός απροόπτου, σημείωσε δύο. Το χάλκινο μετάλλιο στο ουγγρικό πρωτάθλημα κατέκτησε η Βάσας του Σλόμπονταν Νίκιτς, ενώ 4η ήταν η Σόλνοκ του Ζίφκο Γκόσιτς, του Σέρβου τεχνικού που το όνομά του διαρρέουν για ελληνικό σύλλογο αρκετοί, ωστόσο δεν υπάρχει έδαφος και κάποιοι ονειρεύονται διάφορα ακόμη μια φορά…