Άρης Θεσσαλονίκης: «Έγκλημα όσα έγιναν στην Πάτρα»

by Aquafeed 24

Ο Άρης Θεσσαλονίκης, ευχαριστώντας τον ΝΟ Πατρών για τη φιλοξενία στο χθεσινό αγώνα της Α2, προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με τη διαιτησία του παιχνιδιού ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Άρη σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑΣ ΗΤΤΑΣ

Ολόκληρη την εβδομάδα οι γνωρίζοντες τον χώρο του πόλο μας έλεγαν οτι δεν είχαμε καμία τύχη μέσα στην Πάτρα με αντίπαλο τον ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ παρόλο πού η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας δεν έδειχνε κάτι τέτοιο.
Ο ορισμός των πρώτοεμφανιζόμενων διαιτητών κυρίων Βασιλείου και Γκότση με παρατηρητή διαιτησίας το κύριο Βασιλείου (πάτερα του διαιτητή) συνηγόρησαν στο προαναγγελθέν έγκλημά το οποίο διετέλεσθη.
Οι διαθέσεις φάνηκαν λίγο πριν την εναρξη του παιχνιδιού οταν δεν επετράπη η παραμονή του αρχηγού του τμήματος Πασχάλη Καραγιάννη και μέλους της περιφερειακής επιτροπής υδατοσφαίρισης Μακεδονίας στον χώρο των επίσημων μέσα στην Πισινα και δίπλα στη γραμματεία οπού κάθονται αντίστοιχα ολοι οι φιλοξενούμενοι σε αγώνες στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης τοποθετώντας τον στην εξέδρα μαζί με τους υπόλοιπους φιλάθλους της Πάτρας.
Η ομάδα μας με πολύ καλό ξεκίνημά αιφνιδίασε τους αντίπαλους αλλά και τους ιδίους τους διαιτητές προηγούμενη με 0-4 και 3-6 κλείνοντας το ημίχρονο.
Και ως εκ του θαύματος η δεύτερη καλύτερή επίθεση του πρωταθλήματος της Α2 με 43 γκολ έναντι 44 γκολ της καλύτερης κατάφερε να πετύχει μόνο 1 γκολ στο δεύτερό ημίχρονο μην μπορώντας να ολοκληρώσει επίθεση από τα συνεχόμενα σφυρίγματα (επιθετικά) των διαιτητών…της αρνήθηκαν 2 πέναλτι και της ακύρωσαν καθαρό γκολ από σουτ 5 μέτρων. Από την άλλη δεν σφυριχθηκε τίποτα που να εμποδίσει την ομάδα της Πάτρας να καλύψει την διάφορα και να πάρει κεφάλι στο σκορ με 2 γκολ κάνοντας ένα σερι 5-0.
Η ομάδα μας επιφυλάσσεται για περαιτέρω διαμαρτυρίες στα αρμοδία όργανα με κάθε επίσημο τρόπο.


Φαίνεται οτι η πορεία μας ενόχλησε πολλούς
Για την ιστορία τα 8λεπτά ήταν
0-4 3-2 3-0 2-1
Σκόρερς Μουστερακης 1 Παπαθεοδωρου 1 Αλιαπουλιος 2 Πισιας 1 Σολογανης 2
Να ευχαριστήσουμε την ομάδα ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ για την άψογη φιλοξενία την οποία θα ανταποδωσουμε στον δεύτερό γύρο και να τονίσουμε οτι κανένα μέλος της αποστολής δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε πριν ούτε μέτα την λήξη του αγώνα.”

Πηγή: Facebook – Aris waterpolo

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA