Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος για τη μη είσοδο του Π.Φαλήρου στα Play Off!

by Aquafeed 24

Ως αποτυχία χαρακτήρισε τη μη είσοδο του Π.Φαλήρου στα Πλέι Οφ της Α1 κατηγορίας ο αρχηγός της ομάδας και σημαία του συλλόγου, Αργύρης Θεοδωρόπουλος.

Ο πολύπειρος περιφερειακός θεωρεί ότι ο ΑΟΠΦ έπρεπε, βάσει ρόστερ, να βρίσκεται εντός εξάδας, ωστόσο τονίζει ότι για τον σύλλογο δεν αποτυχία, αλλά επιτυχία καθώς έχει αλλάξει στόχους τα τελευταία χρόνια με έμπρακτα βήματα προς τη βελτίωσή του σε όλα τα επίπεδα.

Ο Θεοδωρόπουλος υπογραμμίζει ότι το κακό ξεκίνημα της ομάδας του Νίκου Μαμούρη στο φετινό πρωτάθλημα εν τέλει κόστισε, σχολιάζει ωστόσο τον παράγοντα «διαιτησία», ενώ επέστησε την προσοχή ενόψει του δύσκολου αγώνα στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αρχηγός του Π.Φαλήρου μιλάει στο Aquafeed24

«Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, αρκετά δυνατό, με δικά μας δύο αποτελέσματα και την ισοπαλία και τη νίκη να πετύχουμε κάτι που εν τέλει δεν καταφέραμε.

Ο Υδραϊκός είναι σχεδόν μια ίδιας δυναμικής ομάδα με εμάς, με κοινό στόχο. Δυστυχώς εν αντιθέσει με πέρυσι δεν μπορέσαμε να είμαστε στην εξάδα κάτι που ήταν ο αρχικός μας στόχος. Αγωνιστικά θεωρώ για την αξία της ομάδας μου και της σύνθεσης της είναι αποτυχία. Είναι όμως επιτυχία για το σύλλογο να είναι πολύ ανταγωνιστικός τα τελευταία χρόνια και να φτάνουμε σε σημείο να στενοχωριόμαστε για τη μη επίτευξη αυτού του στόχου, για λεπτομέρειες, όταν παλιότερα η σωτηρία ήταν αρκετή.

Τίποτα προφανώς δεν είναι τυχαίο και ότι δίνεις παίρνεις, ειδικά στον αθλητισμό. Αυτή είναι και η ομορφιά, ότι τίποτα δεν χαρίζεται και ότι πρέπει πάντα να μοχθείς για να κατακτήσεις κάτι.

Επομένως δεν αποδώσαμε αυτό που θέλαμε, κάνοντας ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα που τελικώς μας στοίχισε».

Όσον αφορά τη διαιτησία:

«Η διαιτησία σε τόσο μικρές διαφορές δυναμικότητας ομάδων πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτική. Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια των συνδιεκδικητών μας έχω την εντύπωση πως αδικηθήκαμε φανερά σε δύο παιχνίδια που υπήρχε και τηλεοπτική κάλυψη (σ.σ Με Απόλλωνα Σμύρνης και Υδραϊκό).

Δε νομίζω ότι ο σύλλογος αξίζει αυτή τη συμπεριφορά όταν αποτελεί πρότυπο παραγωγής του αθλήματος σε όλες τις κατηγορίες».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Την κρισιμότητα και τη δυσκολία του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ την γνωρίζουμε απλά πρέπει η ψυχολογική μας κατάσταση να είναι τέτοια ώστε να αντιστρέψουμε το κλίμα αν θέλουμε να τα καταφέρουμε. Από εμάς πιστεύω εξαρτάται το πώς θα προετοιμάσουμε στο μυαλό μας τον αγώνα».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA