Αρ. Καραβιώτης στο #Aquafeed24: «Η πιο σημαντική νίκη της σεζόν, μέχρι την επόμενη»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Μια νίκη που τάραξε τα νερά των πλέι-άουτ από την πρώτη κιόλας μέρα της διαδικασίας πέτυχε ο Ηλυσιακός του Τάσου Σχίζα το βράδυ της Τετάρτης, όπου έφυγε με το «διπλό» από το Φάληρο (7-5) κάνοντας ένα στιβαρό βήμα στην μάχη της παραμονής. Εκμεταλλευόμενη τις δυο πολύ σημαντικές απουσίες του ΑΟΠΦ (Θαλασσινός και Μητράκης), η ομάδα των Ιλισίων παρέμεινε κοντά στο σκορ παρά το προβάδισμα του Φαλήρου στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου και με υπομονή, όχι μόνο ισοφάρισε (5-5) αλλά συνέχισε το σερί έως την εξασφάλιση της νίκης.

Μιλώντας στο #Aquafeed24 μετά την μεγάλη επικράτηση στο Ρέστειο, ο περιφερειακός του Ηλυσιακού, Αριστείδης Καραβιώτης τόνισε ότι η σταθερά καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια του ματς, αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την ανατροπή και την νίκη, ενώ ελπίζει σε μια εξίσου δυναμική και καλή εμφάνιση στον επαναληπτικό του Σαββάτου 08/04 στο Ιλίσιο.

«Ήταν γενικά ένα κλειστό παιχνίδι που το σημαντικότερο λόγο είχαν οι άμυνες, ενώ στο τέλος είχαμε περισσότερες «ανάσες» θεωρώ και αυτό μας βοήθησε να επιστρέψουμε στο σκορ από το 5-3. Ανταποκριθήκαμε εξαιρετικά στον παίκτη λιγότερο και παίξαμε σαν ομάδα… αυτό ήταν που μας χάρισε την νίκη!

Θέλω να πιστεύω πως ήταν η σημαντικότερη νίκη για φέτος μέχρι την επόμενη! Νομίζω πως το επόμενο ματς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο αλλά με την βοήθεια του κόσμου θα κάνουμε το τελευταίο βήμα για να παραμείνουμε στην κατηγορία»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA