Το www.aquafeed24.com βγήκε στον «αέρα» την 1η Απριλίου του 2017 και βρίσκεται κοντά στο να κλείσει τρεις μήνες λειτουργίας.

Είναι γεγονός ότι η ιστοσελίδα μας αγκαλιάστηκε από τον χώρο του υγρού στίβου, στηρίζεται από αθλητές και προπονητές, ενώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να βιώνουμε την έμπρακτη υποστήριξη ανθρώπων, οι οποίοι εκτιμούν την προσπάθεια μας και βοηθούν το Aquafeed24.com να αναπτύσσεται, όντας κατά γενική ομολογία το πρώτο site για τον Υγρό Στίβο, το οποίο έχει τέτοια απήχηση μέσα σε λιγότερο από 90 ημέρες λειτουργίας.

Είμαστε, λοιπόν, ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξεκινάμε μια νέα συνεργασία, αυτή τη φορά με την εταιρεία, FAB Sportswear, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο μας για περισσότερα από 30 έτη.

Το «μυστήριο» για την εν λόγω εταιρεία είναι μια απορία που συχνά έχει φθάσει στα αυτιά μας και δεν είναι άλλη από το που κατασκευάζονται και σχεδιάζονται τα προϊόντα της FAB Sportswear.

Εμείς, με την έναρξη της συνεργασίας μας, σας λύνουμε ευθύς αμέσως την απορία και σας ενημερώνουμε ότι η FAB Sportswear αποτελεί τη μοναδική 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία που κατασκευάζει μαγιό και αθλητικά είδη.

Είναι ώρα να πορευτούμε από κοινού με τη FAB Sportswear, η οποία βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της ιστορίας της και δραστηριοποιείται πολυπλεύρως στον χώρο του Υγρού Στίβου και όχι αποκλειστικά σε αυτόν.

#FABsportswear Thank U for your Support! 

You can order NOW your #FABulous swimsuit via www.fab.com.gr