Το Aquafeed24 στο «3ο Nireas Synchro Cup»!

by Aquafeed 24

Αρχίζει το Σάββατο (21 Απριλίου) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (22/4) το μίτινγκ Καλλιτεχνικής κολύμβησης που διοργανώνει ο Νηρέας Χαλανδρίου, με την αιγίδα της ΚΟΕ και την στήριξη του Δήμου Χαλανδρίου. Πρόκειται για το «3ο Nireas Synchro Cup» που ανήκει στο επίσημο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και το οποίο θα φιλοξενήσει περίπου διακόσια πενήντα (250) κορίτσια ηλικίας 9 έως 15 ετών απο την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο σύλλογος του Χαλανδρίου πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/4) συνέντευξη Τύπου στο Παλαιό Δημαρχείο της πόλης, παρουσία του προέδρου Δημήτρη Γιακουμάτου, του γενικού γραμματέα Δημήτρη Γριζάνου, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για θέματα Αθλητισμού, Κώστα Τσίγκου, της αθλήτριας ορόσημο του αθλήματος στην Ελλάδα, με κορυφαίες διακρίσεις και προπονήτριας Χριστίνας Θαλασσινίδου, καθώς και της  Ναταλίας Ανθοπούλου, επίσης πρώην πρωταθλήτριας μας, που είναι προπονήτρια στα τμήματα υποδομής του Νηρέα.

Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν και οι αθλήτριες του Νηρέα, Εμμανουέλα Γριζάνου, Έλενα Καραμάνη, Ελένη Τάτση και Σοφία Ρηγάκου.

Αναφερόμενος στο γεγονός ο πρόεδρος του Νηρέα Δημήτρης Γιακουματος, υποστήριξε:

«Αποτελεί τιμή για τον σύλλογο η παρουσία 250 παιδιών ηλικίας 9-15 ετών. Ο Νηρέας επι σειρά ετών πρωταγωνιστεί στον χώρο. Δίνουμε ευκαιρία στα μικρά παιδιά να δείξουν τις δυνατότητές τους. Ο Δήμος Χαλανδρίου και η ΚΟΕ είναι κοντά μας και τους ευχαριστούμε γιαυτή την πρωτοβουλία τους. Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στους χορηγούς της εκδήλωσης. Θέλω επίσης να προαναγγείλω ένα καμπ το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στην Χαλκιδική με την συνδιοργάνωση του Νηρέα και του ΠΑΟΚ».

Ο κύριος Κώστας Τσίγκος, εκπρόσωπος του Δήμου Χαλανδρίου προσέθεσε:

«Αποτελεί τιμή για τον Δήμο και για την χώρα η φιλοξενεία τέτοιων εκδηλώσεων. Στόχος είναι να βελτιώνουμε τις συνθήκες άθλησης των παιδιών του Χαλανδρίου και αυτό αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο μας. Καλή επιτυχία στους αγώνες».

Ο γενικός γραμματέας του Νηρέα Δημήτρης Γριζανος, τόνισε:

«Είναι η τρίτη χρονιά που ο Νηρέας φιλοξενεί το μίτινγκ. Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΟΕ και τον Δήμο Χαλανδρίου που είναι αρωγοί μας, τους χορηγούς της εκδήλωσης και κυρίως τους γονείς και τους εθελοντές μας που είναι οι στυλοβάτες της όλης προσπάθειας. Τα 250 παιδιά που θα πάρουν μέρος στους αγώνες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Καλή επιτυχία στην εκδηλωση».

Η Ναταλία Ανθοπούλου, τοποθετήθηκε ως εξής:

«Είναι τιμή μου που ειμαι εδώ. Βρίσκομαι 15 χρόνια στον χώρο με κορυφαία στιγμή το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Βουδαπέστη και το μετάλλιο που κατέκτησα εκεί. Αγαπάω τα παιδιά και αυτό που κάνω στο άθλημα γιαυτό και ασχολήθηκα με την προπονητική (Αγγλία, Ελβετία, Αφρική). Τιμή μου που συνεργάζομαι στον Νηρέα με την Χριστίνα Θαλασσινίδου που αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την καλλιτεχνική κολύμβηση. Εχω αναλάβει τις μικρότερες κατηγορίες του Νηρέα. Το μίτινγκ αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για την προπαρασκευή των παιδιών ενόψει των πρωταθλημάτων που ακολουθούν. Ο πρόεδρος του Νηρέα Δημήτρης Γιακουμάτος αγαπάει πολύ το άθλημα. Έχει δώσει τα πάντα μέσα απο την καρδιά του και τον ευχαριστούμε. Η συμβουλή μου στα παιδιά που ασχολούνται με το σπορ είναι πειθαρχία, αφοσίωση και αγάπη για ότι κάνεις. Θυσίες, πολλές θυσίες, χωρίς εγγυήσεις. Πρέπει να εισαι πολύ σκληρός για να τα καταφέρεις. Τεράστιο πρόβλημα σήμερα αποτελεί ο συνδυασμός σχολείου και πρωταθλητισμού κάτω απο τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν. Επίσης μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη κολυμβητηρίων».

Η Χριστίνα Θαλασσινίδου, η αρχιπροπονήτρια του Νηρέα, κατέθεσε τις κάτωθι απόψεις:

«Η διοργάνωση τέτοιων αγώνων είναι πολύ δύσκολο θέμα. Μας βοηθούν στην προσπάθειά μας οι γονείς του Νηρέα. Είναι δίπλα μας. Στο μέλλον θα έχουμε πολλές επιτυχίες σαν σύλλογος. Διαθέτουμε μικρά παιδιά που έχουν μέλλον στο άθλημα. Νέα γενιά πρωταθλητριών θα προέλθει απο την Σχολή μας. Ξανά στα μετάλλια θα βρεθεί σύντομα ο Νηρέας. Θέλει υπομονή και κουράγιο. Έχουμε καλή ομάδα. Χρειάζεται ίσως περισσότερη δουλειά και προσπάθεια. Η συμβουλή μου στα κορίτσια, είναι: υπομονή και επιμονή. Ευχαριστώ τον συλλογο, τις προπονήτριες, τους γονείς, τους χορηγούς και τους φορείς που μας στηρίζουν στο «3ο Nireas Synchro Cup» .

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA