Αποχωρεί από τον Εθνικό ο Τζωρτζάτος!

0

Με ανακοίνωση του προς τα ΜΜΕ ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος γνωστοποίησε την αποχώρηση του από τον Εθνικό Πειραιώς, ύστερα από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια που υπερασπίστηκε το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα».

Ο νεαρός τερματοφύλακας θα ανοίξει άμεσα ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, το οποίο όπως ο ίδιος δηλώνει θα ανακοινωθεί άμεσα.

Πλέον, ο Εθνικός χάνει μια σίγουρη λύση κάτω από τα δοκάρια και βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα.

Η επιστολή του Παναγιώτη Τζωρτζάτου:

«Μετά από 4 χρόνια παρουσίας με το σκουφάκι του Εθνικού αποφάσισα να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου. Το που θα το μάθετε προσεχώς. Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω πρώτον από όλους τον προπονητή μου Κ. Φάνη Κουντουδιο ο οποίος με βοήθησε να βελτιώσω κομμάτια του ατομικού παιχνιδιού μου καθώς επίσης μου έμαθε πως να διαχειρίζομαι το ψυχολογικό μέρος των αγώνων το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά όταν αναφερόμαστε στη θέση του τερματοφύλακα. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κα. Δώρα Ιωαννίδου, τον Κ. Αντωνη Πριντεζη και τον Κ. Νίκο Ξυλούρη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα αλλά και για την απόλυτη υποστήριξη που έδειχναν απέναντι στον καθένα από τους αθλητές του συλλόγου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για ο, τι περάσαμε μαζί αυτά τα χρόνια και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια! Ήταν τιμή για μένα που φόρεσα το σκουφάκι του Αυτοκράτορα επί 4 συναπτά έτη και ίσως κάποια στιγμή ξανασυνεργαστούμε»!

Facebook Comments