Απόστολος Σίσκος: «Ύψιστη τιμή για μένα να καταρρίπτω το ρεκόρ του Χρήστου»

Περιχαρής στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση στον ημιτελικό των 200μ ύπτιο ο Απόστολος Σίσκος.

by Μάνος Φυρογένης

Έκανε την κούρσα της ζωής του μέχρι την επόμενη. Ο Απόστολος Σίσκος ήταν… σίφουνας στον πρωινό προκριματικό των 200μ ύπτιο και με πανελλήνιο ρεκόρ και την καλύτερη επίδοση από όλους τους συναθλητές του, προκρίθηκε άνετα πρώτος στα ημιτελικά.

Όπως ήταν λογικό, ο νεαρός Έλληνας κολυμβητής από τις Σέρρες, έπλεε σε πελάτη ευτυχίας στις δηλώσεις του μετά την εκπληκτική του κούρσα σημειώνοντας ότι ανυπομονεί για το απόγευμα και το νέα ραντεβού με την ιστορία του ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο χαίρεται που έσπασε ένα ρεκόρ που κατείχε ένας σπουδαίος αθλητής, ο συνονόματός του Χρήστου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Απόστολος Σίσκος για χάρη της ιστιοσελίδας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας της Ελλάδας.

«Ήταν μια πολύ ωραία πρωινή κούρσα και την ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου. Σίγουρα έκανα κάποια τεχνικά λάθη που ελπίζω να διορθώσω το βράδυ για να έρθει ακόμα καλύτερη επίδοση και να περάσω στον τελικό. Ανυπομονώ για το απόγευμα. Είναι πολύ σημαντικό που έγραψε 1:56 το πρωί γιατί έχουμε δουλέψει για αυτό και χαίρομαι ιδιαίτερα που ανταμείβεται ο κόπος μας και το βλέπω και εγώ και ο προπονητής μου, του οποίου είδα την αντίδραση μετά τον τερματισμό μου. Ανυπομονούμε και είμαστε έτοιμοι»

«Το πανελλήνιο ρεκόρ ήταν σίγουρα και αυτός ένας στόχος, αλλά δεν κυνηγούσα τώρα αυτόν. Ήθελα απλά να μπω, να ευχαριστηθώ την κούρσα και ότι ήταν να βγει θα έβγαινε. Είναι ύψιστη τιμή για μένα που κατέρριψα το πανελλήνιο ρεκόρ του Απόστολου Χρήστου και πολλά συγχαρητήρια που κέρδισε το μετάλλιο, γιατί του άξιζε. Είμαι τρομερά χαρούμενος που έσπασα το ρεκόρ του, αλλά τώρα πάμε για άλλα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA