Ο Απόστολος Χρήστου έγραψε σήμερα στον ημιτελικό μία σημαντική σελίδα για τον ελληνικό αλλά και τον Παγκόσμιο υγρό στίβο, κάνοντας μία υπέροχη κούρσα στα 100μ ύπτιο με χρόνο 52.09. Όλα αυτά φυσικά ισχύουν και είναι σπουδαία αλλά ο Έλληνας κολυμβητής «διψάει» για τον αυριανό τελικό, έχοντας πλέον τα μάτια του στο βάθρο των μεταλλίων. Αύριο ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος αλλά όπως έδειξε σε όλους ΚΑΙ σήμερα, μπορεί να τα καταφέρει.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της κούρσας ακόμα και ο ίδιος δυσκολευόταν να πιστέψει το χρόνο που πέτυχε. Διαβάστε τα όσα είπε ο Απόστολος Χρήστου:

«Δεν περίμενα ότι θα πάω τόσο καλά», είπε με τρομερή ειλικρίνεια στο τέλος, και συμπλήρωσε: «Είχα στόχο βεβαίως τον τελικό, αλλά αυτός ο χρόνος είναι κάτι το φανταστικό. Η κούρσα μου ήταν απίστευτη. Δεν το πιστεύω πως σημείωσα τέτοια επίδοση. Στον τελικό βεβαίως και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και πλέον, θέλω το βάθρο. Ο Παναγιώτης Βελέντζας μου είπε να ανέβω στο δεύτερο μισό της κούρσας. Πέρασα σε πολύ καλό χρόνο στα 50μ. και μετά τα έδωσα όλα. Το 52.09 μου δίνει τρομερή ώθηση για τον τελικό. Είναι απίστευτο πόσο πολύ κατέβασα το ρεκόρ αγώνων, δεν το πιστεύω», πρόσθεσε ο μοναδικός Απόστολος Χρήστου.

Αύριο στις 20:00 συντονιζόμαστε στην ΕΡΤ3, καλή επιτυχία Απόστολε!