Με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης την απόκτηση του 18χρονου φουνταριστού – «σπλάχνο» του ΝΟ Χανίων, πρόσφατα Πρωταθλητή στους Νέους Άνδρες και μέλος των μικρών Εθνικών Ομάδων – Σεμίρ Σπάχιτς, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του #AQF24 από τον… Απρίλιο!

Με τους γονείς του Σεμίρ Σπάχιτς να κατάγονται από το Μαυροβούνιο και τον ίδιο να αποτελεί «γέννημα θρέμμα» των Χανίων, ο νεαρός και ταλαντούχος αθλητής ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στην πορεία του έως την… Αθήνα, όπου θα ενισχύσει τα 2μ της επίθεσης του ΝΟΒ – συμπληρώνοντας τον Νεμάνια Ούμποβιτς.

Η ανακοίνωση: 

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών ανακοινώνουν με χαρά, την έναρξη της συνεργασίας τους με τον ταλαντούχο αθλητή, Σεμίρ Σπάχιτς.

Γεννημένος το 2005 και μεγαλωμένος στα Χανιά, όπου προ λίγων εβδομάδων στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος με τον Ν.Ο.Χ., στην κατηγορία Νέων Ανδρών.

Ο Σεμίρ Σπάχιτς αγωνίζεται τόσο στη θέση του φουνταριστού, όσο και ως αμυντικός, ενώ έχει αποτελέσει μέλος της Εθνικής Εφήβων (Δευτεραθλητής Ευρώπης το 2021) και Νέων Ανδρών. 🇬🇷

Σεμίρ Σπάχιτς, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης»!