Απόλυτα επιτυχημένο το χειρουργείο του Τσαχιλίδη – Ο χρόνος επιστροφής στον ΓΣ Περιστερίου

by Aquafeed 24

Αρκετά αναπάντεχα γεγονότα έχουν ταλαιπωρήσει την οικογένεια της ανδρικής ομάδας του ΓΣ Περιστερίου το τελευταίο διάστημα, αλλά και από την αρχή της χρονιάς και ο Κώστας Λούδης ακόμη δεν έχει καταφέρει να έχει σε κανένα παιχνίδι όλους τους αθλητές του διαθέσιμους και ετοιμοπόλεμους.

Μετά την εξομολόγηση του Άγγελου Φώσκολου στο #AQF24 τη Δευτέρα, έρχεται η είδηση ότι ο Μάνος Τσαχιλίδης, επίσης φουνταριστός του ΓΣ Περιστερίου, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, καθώς εδώ και πολλές αγωνιστικές αντιμετώπιζε πρόβλημα στον ώμο και έπαιζε με αυτοθυσία, καλύπτωντας μόνος του τη θέση, επομένως αντιλαμβανόμαστε την επιβάρυνση που είχε ο τραυματισμός του.

Ο Μάνος Τσαχιλίδης είχε SLAP 3ου βαθμού στον δεξιό ώμο και μερική ρήξη στον υπερακάνθειο και η χειρουργική επέμβαση ήταν μονόδρομος, με τον έμπειρο ιατρό-χειρούργο, Χρήστο Θέο, να αναλαμαβάνει την περίπτωση του. Ο Τσαχιλίδης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και ο κ. Θέος καθάρισε παράλληλα αρκετά ειδήματα στην τραυματισμένη περιοχή, με την επέμβαση να είναι άκρως επιτυχημένη και ο Μάνος Τσαχιλίδης αναμένεται μέσω της αποκατάστασης να επιστρέψει σε περίπου τρεις μήνες, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα του Κώστα Λούδη στο φινάλε της σεζόν.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA