ΘΡΥΛΟΣ και στην Κύπρο ο Χατζηθεοδώρου!

by Aquafeed 24

Την επίσημη επιστροφή του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στην ενεργό δράση ανακοίνωσε το ιστορικό σωματείο του ΑΠΟΕΛ, με τον εμβληματικό Έλληνα πολίστα να φοράει ξανά το σκουφάκι του.

Ο κυπριακός σύλλογος με το προσωνύμιο «Θρύλος» επισημοποίησε την απόκτηση του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, ο οποίος συνέδεσε την καριέρα του με τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα ανδρών.

Όπως μαρτυρά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, η συνεργασία με τον Χατζηθεοδώρου δεν θα περιοριστεί στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά σε μια προσπάθεια ανάπτυξης του τμήματος στην Κύπρο, με τις διασυνδέσεις του εν δυνάμει Έλληνα προπονητή και παίκτη να είναι ιδιαίτερα πολλές σε διεθνές επίπεδο.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΠΟΕΛ και όλο το Τμήμα Υδάτινου αθλητισμού του Σωματείου μας καλωσορίζουν τον παγκόσμιο Θρύλο του Πόλο Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στην Γαλαζοκίτρινη οικογένεια. Είμαστε περήφανοι που έχουμε την τιμή να δούμε αυτόν τον τεράστιο αθλητή να αγωνίζεται με τον ΑΠΟΕΛ και είμαστε χαρούμενοι γιατί αυτή η συνεργασία αποτελεί ορόσημο για την ευρύτερη εξέλιξη του υδατοσφαιρικού μας τμήματος μιας και η συνεργασία μας θα έχει πολύπλευρες ιδιότητες και παραμέτρους».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA