Αποχωρεί από τον Απόλλωνα ο Μίτροβιτς

by Aquafeed 24

Εδώ και αρκετό καιρό συζητείται το ενδεχόμενο αποχώρησης του Στέφαν Μίτροβιτς από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σεβόμενοι τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας, δεν δημοσιεύσαμε κάτι.

Ο Σέρβος χρυσός Ολυμπιονίκης θα επιστρέψει στην πατρίδα του και θα αγωνιστεί σε ομάδα του σερβικού πρωταθλήματος, ύστερα από πιέσεις του Ντέγιαν Σάβιτς, ο οποίος βλέπει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Ο παίκτης διεκδικεί τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και η αγωνιστική απραξία θα του κόστιζε την παρουσία του στην μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του πλανήτη.

Σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο Μίτροβιτς μετά τον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα, δεν είναι ακόμη σίγουρο 100%, παρά τη φημολογία περί της Νόβι Μπέογκραντ που προπονητής είναι ο Βλάντο Βουγιασίνοβιτς και πρόεδρος ο Αλεξάντερ Σάπιτς.

O Σέρβος Ολυμπιονίκης θα αποχαιρετίσει τις επόμενες μέρες τους συμπαίκτες του και ήταν τιμή για το ελληνικό πρωτάθλημα που αγωνίστηκε εδώ. Είναι ένας αθλητής με απίστευτο ήθος και άψογος επαγγελματίας. Οι λόγοι της αποχώρησης δεν είναι μόνον αγωνιστικοί, καθώς υπήρχαν γραφειοκρατικά προβλήματα που δεν ξεπεράστηκαν.

Πλέον, ο Απόλλωνας διατηρεί στις τάξεις του έναν ξένο παίκτη, τον Νίκολα Μοσκόφ, καθώς ο Μπόουεν βρίσκεται στις ΗΠΑ και είναι σε επίπεδο ενδυνάμωσης μετά την εγχείρηση που έκανε στο δεξί χέρι.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA