Αποχαιρετά την γυναικεία ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου ο Νίκος Καραμάνης!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Την αποχώρηση του από την γυναικεία ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου γνωστοποίησε ο επικεφαλής τεχνικός, Νίκος Καραμάνης! 

Ο επικεφαλής προπονητής των γυναικών του Νηρέα Χαλανδρίου, Νίκος Καραμάνης, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης 10/02 την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά από 6 μήνες σκληρής δουλειάς στην Α1 Κατηγορία, ύστερα από απόφαση της Διοίκησης του συλλόγου.

Μέσω μια συγκινητικής ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Καραμάνης εξηγεί την απόφαση της Διοίκησης να ολοκληρώσει πρόωρα την συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό τόσο με την ομάδα των γυναικών όσο και με αυτή των νεανίδων.

Αναμένεται από την άλλη πλευρά, η ανακοίνωση του αντικαταστάτη του Νίκου Καραμάνη στα «ηνία» της γυναικείας ομάδας.

Αναλυτικά, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρει:

«Τον περασμένο Ιούλιο αποδέχτηκα μια πρόταση-πρόκληση από τον πρόεδρο και το Δ.Σ.του Νηρέα Χαλανδρίου να αναλάβω και την ανδρική(Α2) και τη γυναικεία ομάδα(Α1).

Μετά από 6 μήνες προσπάθειας και δουλειάς (πραγματικά έγινα χίλια κομμάτια) ήρθε η στιγμή να αφήσω τη γυναικεία ομάδα.

Έκανα ότι μπορούσα να βοηθήσω τα κορίτσια μου να ανταποκριθούν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια(η μοναδική ομάδα στην Α1 χωρίς ξένες παίχτριες)… Αφήνω την ομάδα στη 10η θέση του πρωταθλήματος και την ομάδα των νεανίδων στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Εύχομαι στα κορίτσια μου και στη διάδοχη κατάσταση να καταφέρουν να κρατήσουν την ομάδα στην Α1.

Δανάη,Μικέλα, Πηνελόπη, Εβελίνα, Ελένη,Έλενα, Άννα, Άννα-Μαρια, Νίκη, Μάγια, Κατιάνα, Ειρήνη, Έλενα, Δανάη, Έλενα, Αιμιλία,Μάρα, Σήλια, Μιχαέλα, Κωνσταντίνα, Ιουλία, Κατερίνα, Αγγελική, Εβελίνα σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα καταφέραμε και ζήσαμε τους τελευταίους μήνες»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA