Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση βρίσκεται η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία από σήμερα θα βρίσκεται στη Σερβία εν όψει της παρθενικής συμμετοχής της στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα η «Ένωση» συμμετέχει 4ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup που θα διεξαχθεί στο Νόβι Σάντ. Η ομάδα πέταξε το πρωί για το Βελιγράδι ενώ το μεσημέρι και αύριο το απόγευμα θα δώσει δύο δυνατά φιλικά με την Παρτιζάν. Ο Δημήτρης Μάζης θεώρησε μια πολύ καλή ευκαιρία για την ομάδα του να δώσει δύο χρήσιμα τεστ απέναντι σε μια υψηλού επιπέδου ομάδα έτσι ώστε να δοκιμάσει και τις δυνάμεις της πριν τα μεγάλα ματς που ακολουθούν.

Η ΑΕΚ την Πέμπτη θα πραγματοποιήσει την προπόνηση της και την Παρασκευή ξεκινάει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην BVSC Zuglo από την Ουγγαρία στις 21:00 ώρα Ελλάδος. Το Σάββατο αντιμετωπίζει την διοργανώτρια του ομίλου Βοιβοντίνα και την Κυριακή κλείνει το πρόγραμμα της απέναντι στην Ισπανική Σαμπαντέλ.

«Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Οι διοικητικοί υπεύθυνοι, Πάνος Μιχαλόπουλος και Γιώργος Κιρμίζογλου, χαρακτήρσαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα την συμμετοχή της ΑΕΚ στην Ευρώπη. Μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια από την Γ’ Εθνική η ομάδα κατάφερε να βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια και να ξεκινάει και το ευρωπαϊκό της ταξίδι. Με ανάρτησή τους ανέφεραν για αυτό το σημαντικό επίτευγμα: «Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα μόλις σε τέσσερα χρόνια. Από την Γ’ Εθνική στην Ευρώπη. Ένας μεγάλος κόπος-δρόμος. Από την χαμηλότερη κατηγορία στις ευρωπαϊκές προκλήσεις».

 

Facebook Comments