Απίστευτα πράγματα: Σε διεθνές κάζο μετατρέπεται το Πάντοβα – Ουραλότσκα!

by Aquafeed 24

Ο πρώτος προημιτελικός της Ευρωλίγκας ανάμεσα στην Πλεμπισίτο Πάντοβα και την Ντιναμό Ουραλότσκα μετατρέπεται σε διεθνές κάζο, για το οποίο η LEN καλείται να αποφανθεί.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στην Πάντοβα, όμως η ιταλική νομοθεσία εμποδίζει την είσοδο στα κολυμβητήρια και την αγωνιστική δράση για αθλήματα με σωματική επαφή, σε όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί με εμβόλια αναγνωρισμένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

Στη σύνθεση της Ουραλότσκα υπάρχουν αθλήτριες μη εμβολιασμένες ή εμβολιασμένες με μη αναγνωρισμένα από τον ΕΟΦ εμβόλια, όπως το Σπούτνικ, κάτι που σημαίνει ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δεν μπορούν να παίξουν κόντρα στην Πάντοβα.

Σε πρώτη φάση, για να λυθεί το πρόβλημα η LEN και οι ομοσπονδίες των δύο χωρών έστειλαν ένα αίτημα στο Υπουργείο Υγείας της Ιταλίας, όμως η πόρτα ήταν… κλειστή. Στη συνέχεια, η LEN σε συνεννόηση με τις δύο ομάδες προσπάθησε να «στείλει» τον αγώνα στη Ριέκα της Κροατίας, εκεί όπου θα μπορούσαν οι αθλήτριες της Ουραλότσκα να αγωνιστούν.

Ο προγραμματισμός ήταν να δοθούν δύο παιχνίδια στις 4 και 6 του Φεβρουαρίου σε ουδέτερη έδρα, τη Ριέκα, ωστόσο οι Ρώσοι έκαναν πίσω στη συνέχεια, με τη LEN να σηκώνει τα χέρια ψηλά με την απόφαση των ανθρώπων της Ουραλότσκα, καθώς όλα είχαν επαναπρογραμματιστεί με πολύ κόπο.

Αυτή τη στιγμή, τα δεδομένα λένε ότι η Πάντοβα θα κερδίσει ΑΝΕΥ αγώνος με 10-0 στην έδρα της, όμως θα χρειαστεί στις 26 Φεβρουαρίου να ξοδέψει πακτωλό χρημάτων για να ταξιδέψει στη Ρωσία και να παίξει έναν αγώνα χωρίς κανένα νόημα αφού θα έχει προκριθεί από το ερχόμενο Σάββατο!

Οι Ρώσοι, έχουν λίγες ώρες να αλλάξουν την απόφασή τους και να δεχθούν την προοπτική της Ριέκα. Ελπίζουμε, μόνο, μετά το Τελιμάρ – Ορτίτζια το οποίο πήγε άνευ αγώνος με 10-0 στα χαρτιά, όσον αφορά τη διοργάνωση του Euro Cup, να μη δούμε ακόμη ένα ματς να τελειώνει σε ένα γραφείο και όχι στο νερό…

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα το wpdworld.com, με το οποίο έχουμε στενή συνεργασία. 

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA