Απίστευτα πράγματα: Απήγαγαν αθλήτρια έξω από το κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης

by Aquafeed 24

Ένα αδιανόητο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, όταν άγνωστοι απήγαγαν έξω από τις εγκαταστάσεις νεαρή αθλήτρια υδατοσφαίρισης, κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια διέφυγαν με βαν.

Τα προαναφερθέντα δεν είναι σκηνή από κάποια ταινία, αλλά πραγματικότητα, με το φινάλε της ιστορίας να είναι ευτυχώς αίσιο. Συγκεκριμένα, ύστερα από ώρες εξαφάνισης η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη (!) όταν με κάποιο τρόπο που δεν έχει γίνει γνωστός κατάφερε να ξεφύγει από τους απαγωγείς και να ειδοποιήσει την οικογένειά της αλλά και την ΕΛ.ΑΣ.

Το κορίτσι βρίσκεται σε ασφαλή χέρια πλέον, ωστόσο αναμφίβολα στάθηκε τυχερό αφού είναι σώο ύστερα από μια τέτοια περιπέτεια.

Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να σας δώσουμε επιπλέον πληροφορίες, ωστόσο αυτό το κείμενο γράφεται για να επιστήσουν οι γονείς και κηδεμόνες την απόλυτη προσοχή στα παιδιά τους και να φροντίζουν στο 100% να είναι ασφαλή στους χώρους που αθλούνται καθώς οι κακοποιοί φαίνεται ότι είναι αδίστακτοι, καθώς παρακολούθησαν την νεαρή κοπέλα έως την ώρα που απομακρύνθηκε η μητέρα της που την άφησε με το αυτοκίνητο και ύστερα της επιτέθηκαν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA