Απάντηση Νίκης σε Νηρέα Πατρών με σπόντες για αντικανονική συμμετοχή!

by Aquafeed 24

Επιστολή-απάντηση σε εκείνη του Νηρέα Πατρών, αμφότερες με αποδέκτη την ΚΟΕ, απέστειλε το σωματείο της Νίκης Βόλου παίρνοντας θέση για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων το Σάββατο για την Α2 κατηγορία ανδρών.

Οι άνθρωποι της Νίκης δίνουν τη δική τους οπτική γωνία, ενώ στο τέλος αφήνουν να εννοηθεί ότι η συμμετοχή του Νηρέα Πατρών στην Α2 είναι αντικανονική, καθώς οι Βολιώτες υποστηρίζουν ότι οι Πατρινοί δεν έχουν συμμετάσχει σε κανένα ηλικιακό πρωτάθλημα.

Η επιστολή της Νίκης Βόλου

Με αφορμή την διαμαρτυρία της ομάδας του Νηρέα Πατρών μετά το όσα συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας θα θέλαμε να παραθέσουμε και να γνωστοποιήσουμε τα εξής:

  • Κακόγουστο αστείο και προϊόν μυθοπλασίας είναι τα όσα αναφέρει η ομάδα του Νηρέα Πατρών για ρίψη κερμάτων και μπουκαλιών στον πάγκο της ομάδας της κατά την διάρκεια του αγώνα. Το μοναδικό μπουκάλι που έπεσε από την κερκίδα αποτελεί καταδικαστέα ενέργεια, συνέβη μετά το τέλος της αναμέτρησης και αποτελεί αντικείμενο «ανταλλαγής», καθώς αθλητές της ομάδας του Νηρέα εκτόξευσαν επίσης ένα μπουκάλι στην κερκίδα, συνοδευόμενο μάλιστα με ένα κώνο που επίσης εκτοξεύθηκε προς τους φιλάθλους. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κανένα αντικείμενο δεν απείλησε την σωματική ακεραιότητα κανενός μέλους της αποστολής της ομάδας του Νηρέα Πατρών και καμία έκκληση για προστασία δεν έγινε από την ομάδα του Νηρέα προς τον αλυτάρχη.
  • Στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής αναφέρονται τόσο οι αποβολές για το σκληρό κι αντιαθλητικό παιχνίδι των Πατρινών. Δεν αναφέρονται ρίψεις αντικειμένων από τη κερκίδα της Νίκης και καταγράφονται ακριβώς ότι συνέβη με τη λήξη του αγώνα.
  • Ψευδή και ανυπόστατα τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Νηρέα για «παράπονα» των περισσότερων ομάδων που αγωνίστηκαν στην έδρα μας. Η μοναδική ομάδα που εξέφρασε παράπονα, και ανασκεύασε αργότερα μέλος του ΔΣ αυτής της ομάδας σε προσωπική επικοινωνία, ήταν άλλη ομάδα της Πάτρας που συμμετέχει στον ίδιο όμιλο του πρωταθλήματος. Μάλιστα κάποιος πονηρά σκεπτόμενος ίσως συνέδεε την προθυμία του Νηρέα να μεταφέρει την μεταξύ τους αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και να εξυπηρετήσει την ομάδα του ΝΟ Πατρών λόγω της  συμμετοχής της στην Β’ φάση του πρωταθλήματος νέων ανδρών με την απροθυμία που επέδειξε στο αίτημά μας για μεταφορά του μεταξύ μας αγώνα, καθώς η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος συνέπεσε με τα τελικά του πρωταθλήματος νέων ανδρών οπού έχουμε την χαρά να συμμετέχουμε.
  • Μάλιστα, άνθρωποι της Διοίκησης του Νηρέα παρακολούθησαν το παιχνίδι από τις κερκίδες χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς πανηγυρίζοντας κάθε γκολ της ομάδας τους.
  • Μοναδικός υπεύθυνος για την σύρραξη, που δυστυχώς συνέβη με το τέλος της αναμέτρησης, είναι το μέλος της αποστολής του Νηρέα που πέτυχε στο κεφάλι με την μπάλα που πέταξε, τον προπονητή της ομάδας μας κ. Μπλάνα Δημήτρη, ο οποίος προσπαθούσε να δώσει τέλος στην διαμάχη που υπήρχε μεταξύ των αθλητών των 2 ομάδων.Άλλωστε η σύρραξη έλαβε μέρος στον δικό μας πάγκο και όχι στον πάγκο του Νηρέα, αφού εκείνοι μας επιτέθηκαν.
  • Κατονομάζουμε ως υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβεί εις βάρος της αποστολής της ομάδας μας που θα ταξιδέψει στην πόλη της Πάτρας στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, καθώς αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα του ΝΟ Πατρών, τον προπονητή της ομάδας του Νηρέα Πατρών κ. Χριστοφή, ο οποίος απείλησε στελέχη της ομάδας μας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα έρθετε να παίξετε με τον ΝΟΠ; Εκεί θα είμαστε και θα σας περιμένουμε».
  • Συμμεριζόμαστε την αγωνία και την αγανάκτηση σας για τις απουσίες που θα έχετε στα εναπομείναντα παιχνίδια λόγω των κόκκινων καρτών που δέχτηκαν αθλητές σας. Είναι απολύτως φυσιολογικό να ανησυχείτε για το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία, ειδικά από την στιγμή που δεν συμμετείχατε σε κανένα ηλικιακό πρωτάθλημα όπως υποχρεωτικά ορίζει η προκήρυξη για όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA