Απάντηση Μπλάνα στη Νίκη Βόλου!

by Aquafeed 24

Μετά την ανακοίνωση της διοίκησης της Ερασιτεχνικής Νίκης για το τμήμα πόλο του συλλόγου, ήρθε η απάντηση του πρώην προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Μπλάνα, που αναφέρει ότι δεν παραιτήθηκε, αλλα αποχώρησε μετά από 9 χρόνια, επειδή τον ανάγκασαν, ενώ κάνει λόγο για μη επίσημη αναγνώριση της οικονομικής οφειλής προς αυτόν, μένοντας σκόπιμα απλήρωτος, όπως υποστηρίζει, από τον Μάρτιο του 2017. Παράλληλα, μιλά για πορεία διάλυσης του τμήματος πόλο, την οποία δεν πέτυχαν αρχικά εξωγενείς παράγοντες, αλλά συνεχίστηκε η προσπάθεια διάλυσης μέσα από τον σύλλογο, αναφέροντας συγκεκριμένες ενέργειες.

Αναλυτικά η απάντηση του Δημήτρη Μπλάνα:

“Ο Δηµήτρης Μπλάνας ουδέποτε παραιτήθηκε, όπως αναληθώς διατείνονται! Σε ένα παράλληλο σύµπαν, όπου όλοι θα είχαν το θάρρος να µιλάνε µε ειλικρίνεια και µε ήθος, η ανακοίνωση του Γ.Σ.ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το τµήµα υδατοσφαίρισης θα ήταν η κάτωθι: «Εφόσον αναγκάσαµε σε αποχώρηση τον επί σειρά 9 ετών προπονητή, ΜΠΛΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, λέγοντας του ότι δεν αναγνωρίζουµε επίσηµα την οφειλή της οµάδας προς το πρόσωπό του (ανεπίσηµα ωστόσο την έχουµε αποδεχθεί και αναγνωρίσει), γεγονός που αφορά αποκλειστικά και µόνο την παρούσα διοίκηση, του εµφυσήσαµε σαν ερασιτέχνης και το «όραµα» για το τµήµα της υδατοσφαίρισης, για το οποίο µε κάθε τρόπο οι ενέργειες δείχνουν την πορεία διάλυσής του και από το εσωτερικό του συλλόγου!

Καταβλήθηκε πρώτα η προσπάθεια έξωθεν, αλλά αποδεδειγµένα αυτή η οµάδα είχε στεγανά και δεν επιτεύχθηκε ο στόχος.

Συνεχίστηκε λοιπόν η προσπάθεια από µέσα κι έτσι αποφασίσθηκε η αποµάκρυνση από την οµάδα τριών στυλοβατών της (ΤΣΑΡΝΑ, ΣΚΟΤΕΙΝΙΩΤΗ, Π. ΜΠΛΑΝΑ).

Τον πρώτο, γιατί είναι χορηγός και ενισχύει οικονοµικά την οµάδα, χωρίς να έχει ουδέν συµφέρον, αλλά διότι ξεκάθαρα ΑΓΑΠΑΕΙ τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, χωρίς να είναι «επαγγελµατίας» παράγοντας.

Τον δεύτερο, γιατί είναι πολύ δραστήριος και θέλει η οµάδα να γίνει σηµείο αναφοράς σε οργάνωση και αγωνιστικό προσανατολισµό, χωρίς να είναι «επαγγελµατίας» παράγοντας. Τον τρίτο επειδή ήταν ταµίας και ήθελε τον επιστάμενο οικονοµικό έλεγχο σε όλα τα τµήµατα και κοινό ταµείο λειτουργίας, γιατί δε λειτουργούν όλα τα τµήµατα µε ίσους όρους, χωρίς να είναι επαγγελματίας παράγοντας. Και κατορθώθηκε!!!

Σειρά είχε ο προπονητής της οµάδας, ο οποίος στοχευµένα έµεινε απλήρωτος από τότε που αναλάβαµε τη διοίκηση της οµάδας, ήτοι τον ΜΑΡΤΙΟ 2017! Αφού δεν έφευγε, είπαµε να του αναπτύξουµε και τη θεωρία του “restart” µήπως και φύγει. Του είπαµε ότι η οµάδα θα πάει στη Γ’ Εθνική, µε 0,00 € προϋπολογισµό και ταµείο, έτσι να προπονήσει το ΠΑΙΔΙΚΟ τµήµα µε µείωση µισθού σε ποσοστό 33,3% (συµβολικό φαντάζοµαι) και τελικά δικαιωθήκαµε και έφυγε και αυτός.

Δεσµευθήκαµε δε, αφού έφυγε -επιτέλους- µετά από 9 χρόνια στη Διοικούσα Επιτροπή Υδατοσφαίρισης ότι θα βρούµε προπονητή και παίκτες και θα παίξουµε στην Α2 κατηγορία, αλλά όλα απαιτούσαν χρήµατα, όποτε επιλέξαµε να µην ασχοληθούµε άλλο µε το άθληµα.

Τότε εµφανίστηκε (δυστυχώς!!!) ο ΣΚΟΤΕΙΝΙΩΤΗΣ, ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ο ΤΣΑΡΝΑΣ και µε σχέδιο σωτηρίας της οµάδας δόθηκε ραντεβού στις 20/8, το οποίο πραγµατοποιήθηκε και µέχρι σήµερα που µιλάµε δεν µπήκαµε στον κόπο να τους απαντήσουµε, γιατί ήταν σχέδιο σωτηρίας!

Βέβαια όλο αυτό το διάστηµα δεν ενηµερώσαµε ούτε το Δ.Σ. ούτε κάποιον άλλο, γεγονός που δενσυµβαίνει πρώτη φορά ούτε και τελευταία. Μετά από τις 45 µέρες και µε τον φόβο της δυναµικής που έχει σαν τµήµα, κάποιοι θέλουµε και σκοπεύουµε να το λειτουργήσουµε «σαν πολυκατάστηµα», για να δώσουµε την χαριστική βολή δηµιουργώντας τη δική µας «black Friday”, αλλά επειδή εµείς είµαστε πολύ µπροστά, θα το κάνουµε για 3 ολόκληρες µέρες, όποτε όποιος προλάβει µέχρι την 7/9 να πάρει το δελτίο, για να φύγει, και όσοι αποµείνουν.

Μετά από όλα αυτά, για να µη φανεί ότι διαλύσαµε το πιο πετυχηµένο τµήµα, θα το χρεώσουµε, όπου µας βολεύει, γιατί δεν έχουµε το θάρρος να παραδεχτούµε αυτά που λέµε και µεταξύ µας. Θα ανακοινώσουµε ότι θα λειτουργήσουµε το τµήµα, όπως εµείς θελουµε!!! Όσοι παραµείνετε ελάτε στις 12/9, για να σας εγγράψουµε σε άλλα τµήµατα του Ερασιτέχνη, γιατί πού να παίξετε τώρα πόλο και πραγµατικά «µετά τα όσα κάναµε για το καλό του τµήµατος, δεν µπορούµε να κατάλαβουµε γιατί υπάρχουν τάσεις φυγής»!

Υ.Γ. Εσείς που το όνειρο σας έγινε πραγµατικότητα, καλό θα ήταν να αναλάβετε και την ευθύνη των πράξεων σας!”

Πηγή: magnesianews.gr

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA