Αντικρούσεις εντός Συμβουλίου στον ΑΟΠ Φαλήρου!

by Aquafeed 24

Διένεξη εντός του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΠ Φαλήρου έχει ξεσπάσει από τη Δευτέρα, με τις δύο πλευρές να τοποθετούνται δημόσια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη χρονικά επιστολή ο νυν πρόεδρος του ΔΣ Σερ. Πολυχρόνης, ο Γεν. Γραμματέας Κων. Σιγάλας, ο Ταμίας Π. Κορώνης και το μέλος Π. Κουτσοθανάσης, υπογράφουν την παρακάτω επιστολή προς τα μέλη:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΟΠΦ

«Μόλις οκτώ μήνες μετά την εκλογή του ΔΣ του ΑΟΠΦ (με τριετή θητεία) ο νεοεκλεγείς Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου κ. Ν. Δέτσης απαίτησε να αναλάβει την Προεδρία . Παράλληλα με διάφορες ενέργειες εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου διατάραξε το κλίμα εμπιστοσύνης και τη συνεργασία των μελών του ΔΣ, που είναι προϋπόθεση για τη λειτουργία του.

Ένα χρόνο νωρίτερα ο Όμιλος είχε ζήσει ανάλογες στιγμές από άλλο επίδοξο πρόεδρο, που οδήγησε σε διχαστικές καταστάσεις με συνέπεια για ένα τρίμηνο τουλάχιστον αντί να ασχολούμαστε με τον αθλητισμό να συζητάμε μόνο για τα διοικητικά και τις εκλογές.

Εμείς που υπογράφουμε την ανακοίνωση αυτή δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες. Αναλάβαμε τη Διοίκηση στις δύσκολες στιγμές του Ομίλου όταν υπήρχε κενό εξουσίας και δεν βρισκόταν κανένας να αντιμετωπίσει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ΑΟΠΦ. Προσφέραμε τις υπηρεσίες μας από διάφορες διοικητικές θέσεις επί πολλά χρόνια από αγάπη στον Όμιλο και με ανιδιοτέλεια. Δεν είχαμε άλλους στόχους, ούτε την προσωπική μας προβολή ούτε τη μετάβασή μας στην πολιτική σκηνή, τοπική ή πανελλαδική, ούτε οποιοδήποτε άλλος όφελος.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μας εκσυγχρονίσαμε τη διοικητική λειτουργία του Ομίλου, ανανεώσαμε το προσωπικό με αξιόλογα στελέχη, εξορθολογήσαμε την οικονομική λειτουργία και εξοφλήσαμε όλες τις υποχρεώσεις της τελευταίας εξαετίας ενώ παράλληλα εξυπηρετήσαμε σημαντικό μέρος από τα χρέη παλαιών ετών. Ταυτόχρονα, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, ο ΑΟΠΦ είχε σπουδαίες αθλητικές επιτυχίες σε όλα του τμήματα και έγινε το κέντρο του υγιούς αθλητισμού για τη νεολαία του Π. Φαλήρου και των γύρω περιοχών.

Μετά την απαίτηση του Αντιπροέδρου για ανάληψη της Προεδρίας, ο Σ. Πολυχρόνης ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του από το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο την έκανε δεκτή και αποδοκίμασε τη στάση του Αντιπροέδρου.

Παρόλα αυτά ο ΑΟΠΦ ξαναμπήκε στη δίνη της εσωτερικής αντιπαλότητας, στη μιζέρια της στείρας ψηφοθηρίας και ξεκίνησαν και πάλι να δημιουργούνται συνωμοτικές «ομαδούλες» στις κερκίδες και στα γήπεδα.

Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να ακολουθήσουμε το δρόμο αυτό. Άλλωστε, όπως ξαναείπαμε, δεν είχαμε ποτέ άλλους σκοπούς, εκτός από την εθελοντική προσφορά στην υγιή αθλητική λειτουργία του Ομίλου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους το ΔΣ προκήρυξε ΓΣ και εκλογές.

Εμείς δεν θα θέσουμε υποψηφιότητα.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην προσπάθειά μας και ευχόμαστε ο ΑΟΠΦ να συνεχίσει να γράφει ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό.

ΣΕΡ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

ΚΩΝ. ΣΙΓΑΛΑΣ – ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΣ

Π. ΚΟΡΩΝΗΣ – ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΣ

ΠΑΝΤ. ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ».

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΔΕΤΣΗ:

«Τα όσα επικαλούνται και ισχυρίζονται τέσσερα εκ των εννιά μελών του απερχόμενου Δ.Σ, στην ανακοίνωση/επιστολή τους προς τα μέλη του ΔΣ, τέσσερεις ημέρες πριν τις εκλογές της Παρασκευής 30/3/2018, θα απαντηθούν στη γενική συνέλευση αλλά κυρίως μετά τις εκλογές. Το αν αυτές οι προσβλητικές ανακοινώσεις βοηθούν τον συλλογό μας αλλά και γενικότερα την αθλητική κοινότητα ας το κρίνει ο καθένας.

Ας μου επιτραπεί να πώ ότι η νέα διοίκηση του Α.Ο.Π.Φ από τη Δευτέρα, μετά τις εκλογές, θα είναι τελείως διαφορετικής λογικής και νοοτροπίας από την απερχόμενη.

Νίκος Δέτσης Αντιπρόεδρος Α.Ο.Π.Φ».

Το ασυνήθιστο της υπόθεσης είναι ότι και οι δύο απόψεις φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΠΦ.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA