Αντριάνα Μισίκεβιτς: Το ανερχόμενο αστέρι της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Aquafeed24!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης μπορεί να στάθηκε άτυχη μπροστά στην πανδημία του κορωνοϊού και να δοκιμάστηκε όσο κανείς, μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη των Αγώνων στο Τόκιο, ωστόσο ανακάμπτει και επανέρχεται δυνατότερη με στόχο το Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου το 2022!

Η 18χρονη Αντριάνα Μισίκεβιτς, βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης και μέλος του Κόμπο, που κατέκτησε την 2η Θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο αντίστοιχο αγώνισμα, μίλησε αποκλειστικά στο Aquafeed24 για την κατάκτηση της 1ης Θέσης (Ελεύθερο Ομαδικό) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όπεν που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17/10, την προετοιμασία με τα «Σκαθάρια» του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ρίχνοντας και μια… ματιά στην δυσάρεστη εμπειρία του Τόκιο.

Μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και κατάκτηση της πρώτης θέσης! Είναι μια ανταμοιβή των κόπων σας;

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν για εμάς ένας στόχος που πραγματοποιήθηκε. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τον εαυτό μου και τις συναθλήτριες μου καθώς δεν δουλεύαμε μαζί όλο το χρόνο λόγω απουσίας μου για την Ολυμπιακή προετοιμασία του Τόκιο, ωστόσο με τον λίγο αυτό χρόνο που είχαμε, καταφέραμε και πήραμε την πρωτιά»!

Πώς κύλησε η προετοιμασία σας; Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος ήταν περιορισμένος μετά την Ολυμπιάδα…

«Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά. Κάναμε καθημερινά διπλές προπονήσεις για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε όλα τα προγράμματα στην καλύτερη τους εκδοχή. Σίγουρα ο χρόνος ήταν περιορισμένος παρόλα αυτά είμασταν αρκετά προσηλωμένες στο στόχο μας και αυτό φάνηκε και ανταμειφθήκαμε».

Είσαι ικανοποιημένη από την προσωπική σου απόδοση; Αυτή τη στιγμή η καριέρα σου βρίσκεται σε διαρκή άνοδο.

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένη από την απόδοσή μου τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό στους αγώνες αυτούς και πάνω από όλα το ευχαριστηθήκαμε.. αυτό έχει σημασία».

Ύστερα από αρκετό καιρό, πώς αναλύεις την εμπειρία σου από το Τόκιο και όσα έγιναν;

«Ότι συνέβη στο Τόκιο είναι παρελθόν πλέον, προχωράω μπροστά κι σκέφτομαι το τώρα και τους επόμενους αγώνες. Σκοπός μου είναι να εξελιχθώ προς το καλύτερο και να σκέφτομαι πάντα θετικά»!

Συνέντευξη στην: Δέσποινα Μπαλαχτάρη – despoina.mp@aquafeed24.com

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA