Κάν’το όπως η Άντι!

by Aquafeed 24

Η μοίρα στον αθλητισμό παίζει παιχνίδια και τις περισσότερες φορές αυτά είναι όμορφα.

Σαν σήμερα, 26 Αυγούστου του 2004 η Εθνική ομάδα γυναικών υδατοσφαίρισης κατακτά το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, γράφοντας την πιο ιστορική σελίδα για το ελληνικό πόλο μέχρι σήμερα.

Έκτοτε, η Ελλάδα δεν έχει κατακτήσει μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε ομαδικό άθλημα και εκείνη η επιτυχία μνημονεύεται, ενώ τώρα υπάρχει μεγάλη ευκαιρία να αποτελέσει έξτρα κίνητρο για μια άλλη Εθνική ομάδα, αυτή των Νεανίδων.

Η Εθνική ομάδα Νεανίδων δίνει στις 20:30 μάχη για να προκριθεί στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ισπανία. Τα κορίτσια θα επιδιώξουν απόψε να κατακτήσουν ένα μετάλλιο, ενώ αν περάσουν στον τελικό θα παλέψουν για ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο φέτος, όπως έπραξαν με αυταπάρνηση οι Νέοι του Τεό Λοράντου.

Ο Κώστας Δήμου έχει ως βοηθό την Άντι Μελιδώνη, πρωταγωνίστρια στο ιστορικό μετάλλιο του 2004. Σήμερα, τα νεαρά κορίτσια τους έχουν την ευκαιρία να γράψουν την πρώτη τους σημαντική αθλητική επιτυχία με το εθνόσημο. Ίσως τα λόγια της Μελιδώνη πριν τον ημιτελικό στις 20:30 να περιλαμβάνουν αναμνήσεις από το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας, 13 χρόνια πριν…

Κορίτσια, καλή επιτυχία!

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA