Το δέλεαρ της 3ης θέσης στην Α1 κατηγορία και η έξοδος στο Champions League φαίνεται ότι αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τις ομάδες της Γλυφάδας και του ΠΑΟΚ, οι οποίες έδωσαν την Τρίτη μια μεγάλη μάχη στην Αθήνα.

Εν τέλει, ο ψυχωμένος ΠΑΟΚ πήρε μια σπουδαία νίκη με σκορ 9-8, με τον Σάριτς να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ, παρότι την παράσταση έκλεψε ο νεαρός τερματοφύλακας, Σιορδίλης, ο οποίος με τις αποκρούσεις του κράτησε όρθια την ομάδα του Πάνου Βέργου, καθώς ο πολύπειρος Φίλιππος Καραμπέτσος είχε αποβληθεί με αντικατάσταση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα αποβολή με αντικατάσταση δέχθηκαν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Φίλιππος Καραμπέτσος και ο αμυντικός του, Μουρατίδης. Μάλιστα, στο τέλος του αγώνα λόγω της έντασης της αναμέτρησης ο Πάνος Βέργος τόνωσε ψυχολογικά τους παίκτες του, πανηγυρίζοντας τη νίκη ένθερμα.

Στην τελευταία επίθεση, ύστερα από τάιμ άουτ του Δημήτρη Μάζη ο ΑΝΟΓ κέρδισε αποβολή, όμως η ύστατη προσπάθεια ισοφάρισης σταμάτησε και αυτή στα χέρια του Σιορδίλη.

Τώρα η σειρά μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου αναμένεται να δούμε ακόμη μεγαλύτερο ντέρμπι, με τον ΑΝΟΓ να θέλει την ισοφάριση και τον ΠΑΟΚ το 2-0, για να τελειώσει τη σεζόν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*Στην τρίτη περίοδο αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Τάσος Πετρίδης, έφορος του ΠΑΟΚ, ενώ το ίδιο και συνέβη με τον έφορο του ΑΝΟΓ Μιχάλη Παπαναστασίου στην 4η περίοδο.


STATS

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΠΑΟΚ 8-9

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 3-2, 0-2

ΑΝΟΓ: Παπανικολάου 2, Ρομπόπουλος 1, Παπούκας 2, Κατσαούνης 1, Χατζηγούλας 1, Σκουμπάκης 1.

ΠΑΟΚ: Ζάτοβιτς 1, Νικολαΐδης 2, Παπαποστόλου 1, Σάριτς 4, Τσολακούδης 1.