Αήττητος!

by Aquafeed 24

Αήττητος συνέχισε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στην Α1 γυναικών, καθώς οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη, ο οποίος απουσιάζει στο Καναδά, πέρασαν από την έδρα της Γλυφάδας.

Οι «ερυθρόλευκες» με προπονητή τον Κώστα Χατζηδάκη επικράτησαν 16-5 και κατέκτησαν την 5η νίκη τους σε πέντε αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, ενώ την επόμενη αγωνιστική θέλουν να σφραγίσουν την πρώτη θέση του Α’ Ομίλου.

Από την άλλη, ο ΑΝΟΓ του Τάσου Πιρπιρή χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες του και δη τις νεαρότερες, ενώ στόχος της ομάδας είναι το επερχόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό, στη Γλυφάδα, όπου θα γίνει προσπάθεια ανατροπής του σκορ του 1ου αγώνα (10-7).

ΑΝΟ Γλυφάδας – Ολυμπιακός 5-16

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-5, 2-3, 1-5

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Αρχοντάκη, Τσελέντη, Ελληνιάδη, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ., Ντάσιου, Καρύτσα, Κοντονή 1, Γιαννοπούλου

Ολυμπιακός (Κώστας Χατζηδάκης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Φουντωτού, Ελευθεριάδου 3, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 3, Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA