Άγριες διαθέσεις ο ΑΝΟΓ με σούπερ Γρηγοροπούλου!

by Aquafeed 24

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Β’ φάση του πρωταθλήματος ο ΑΝΟΓ, καθώς η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή επικράτησε 10-6 της ΝΕ Πατρών για την 1η αγωνιστική.

Ο ΑΝΟΓ είχε στη διάθεση του μια εξαιρετική Έλενα Γρηγοροπούλου και στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να έχει περισσότερες δυνάμεις χτίζοντας διαφορά ασφαλείας, με την Εμμανουέλα Αρχοντάκη στο τέρμα να είναι σε πολύ καλή ημέρα.

Αντίθετα, η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου δεν μπόρεσε να βρει λύσεις επιθετικά, κάτι που επέφερε αναταραχή στην πατρινή ομάδα, με τη Γλυφάδα να το εκμεταλλεύεται σκοράροντας εις βάρος της.

Η Γλυφάδα μετρά μια νίκη σε έναν αγώνα, ενώ αντίθετα η ΝΕ Πατρών θα επιχειρήσει στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι να πάρει το πρώτο τρίποντο στη Β’ φάση.

Σημειώνεται πως στο 1.10 του δευτέρου οκταλέπτου απεβλήθη η Βούλα Μανέτα των φιλοξενούμενων, για διαμαρτυρία στο διαητητή της αναμέτρησης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 10-6

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 2-3, 3-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Κενετίδου, Ελληνιάδη 2, Λούδη 1, Μαμόγλου 1, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 4, Ακριτίδου 1, Παπαναστασίου Δ. 1, Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κοντονή, Γιαννοπούλου

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Μανέτα Β., Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ., Μανέτα Μ., Μανέτα Σ. 1, Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση, Μοίραλη 2, Μπιτσάκου, Κουτέλη 2, Σολανάκη 1, Γιαννακέα, Ρακιντζή, Τσιμάρα

Διαιτητές: Μπουδράμης, Σαρρής

Αλυτάρχης: Καραμουσουλάκης

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA