Άννα Τούρου στο #AQF24 για την πρεμιέρα της Α2 γυναικών: «Ήμασταν ανταγωνιστικές παρά τις δυσκολίες»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών ξεκίνησε την Κυριακή με τρεις αναμετρήσεις, η κάθε μία με το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο εκεί που όλα τα φώτα συνηθίζουν να πέφτουν. Εμείς στο #Aquafeed24 αυτό το ασπαζόμαστε και είμαστε πιο κοντά από οποιοδήποτε άλλο σε όλους. Οι μάχες δίνονται παντού σε όλες τις κατηγορίες και οι αθλητές μοχθούν, σε όλες ανεξαιρέτως τις συγκυρίες, και εμείς θέλουμε να φέρνουμε στο φως τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων του χώρου και να γινόμαστε η φωνή τους.

Σήμερα στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ αντιμετώπισε εκείνη του Ιωνικού και επικράτησε με 14-12. Εμείς μιλήσαμε με την αθλήτρια του Ιωνικού Άννα Τούρου, η οποία μας είπε για την έκβαση του παιχνιδιού, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομαδα το προηγούμενο διάστημα, αλλά για το τι προσδοκά για το μέλλον της ομάδας.

Η Άννα Τούρου στο #Aquafeed24:

«Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ωστόσο παλέψαμε και μείναμε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ενώ στην πρώτη περίοδο ο αντίπαλος κατάφερε να ξεφύγει εμείς ισοφαρίσαμε σε 5-5 και ήμασταν ανταγωνιστικές μέχρι το τέλος. Δε πρέπει ξεχνάμε ότι σήμερα ήμασταν μόνο 10 παίκτριες διαθέσιμες για το παιχνίδι. Επίσης όλο το προηγούμενο διάστημα δεν είχαμε κολυμβητήριο για να κάνουμε προπόνηση, για περίπου 3 εβδομάδες. Παρ’ όλα αυτά κάναμε μία πολύ καλη προσπάθεια σήμερα, και σε αυτό βοήθησε πολύ ο προπονητής μας ο Θανάσης Τσάλτας, αλλά και ο άνθρωπος ο οποίος μέχρι πριν λίγο καιρό μας προετοίμαζε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ο Γιάννης Μπενόπουλος. Αυτό που ελπίζω από εδώ και πέρα είναι να μπορέσουμε να είμαστε το ίδιο και περισσότερο ανταγωνιστικές στο επόμενο παιχνίδι».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA