Άνετη νίκη του ΑΝΟ Γλυφάδας στην εκπνοή της χρονιάς!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Τελευταία αγωνιστική του 2022 για το Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και συνέχεια στην «αήττητη έδρα» της Γλυφάδας. Η ομάδα του Θεόδωρου Ανδρεάκου υποδέχτηκε για την 10η Αγωνιστική το Ρεθυμνιώτικο σύνολο, όπου και επικράτησε άνετα με 16-7.

Κλείνοντας και με μια ακόμη νίκη την φετινή χρόνια, η ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας «φεύγει» με μια σειρά θετικών και ενθαρρυντικών αποτελεσμάτων για το διάλειμμα των γιορτών, ιδιαίτερα μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση της Βουδαπέστης – διατηρώντας παράλληλα την έδρα της αλώβητη έως τώρα.

Η 10μελης αλλά μαχητική αποστολή του ΝΟ Ρεθύμνου στην Γλυφάδα είδε εξίσου νεαρές παίκτριες του ΑΝΟΓ να λαμβάνουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής, ωστόσο πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε η Ειρήνη Νίνου με 7 τέρματα. Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΑΝΟΓ έφτασε τους 22 σε 10 παιχνίδια ενώ ο κρητικός σύλλογος έμεινε στον 1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 16-7

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 2-1, 4-2, 4-2

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν, Οικονόμου 1, Γουλβς 2, Γρηγοροπούλου 2, Νίνου Ειρήνη 7, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Κούλχαας, Φουντωτού 3, Κατσώνη, Βόγκα 1, Τσιάρα, Κακαϊδη, Κεχαγιόγλου.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Οδυσσέας Μπαριωτάκης):Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Ντόιλ 1, Τσιουγκρή, Ζαφειράκη 1, Σάντσεζ 2, Ζωή Μυριοκεφαλιτάκη, Αν. Λιμπιτάκη 2, Ευαγ. Λιμπιτάκη 1, Μπιρλιράκη

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Κόκκινος

Αλυτάρχης: Βούλα Κοζομπόλη

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA